Hillary Clinton "ledobta az atombombát" az elnökválasztási kampányában azzal, hogy kifejtette: Donald Trump elnök-aspiráns ellenfele olyan veszélyesen zavaros külpolitikát folytat, és olyan a temperamentuma, hogy ezzel Amerika atomháborút kockáztat....
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=61&i=232770
a XX. századi történelem egy bizonyos woodrow wilson regnálása alatt futott vakvágányra, aki azzal nyert elnökválasztást, hogy nem lép be az 1. világháborúba...
a másik komplett vérfürdőbe pedig egy f.d. roosevelt nevezetű illető vitte be az USÁ-t, aki a "feltétel nélküli fegyverletétel" doktrínával írta be magát a hadtörténelembe...
A hidegháborúban volt elég atomrakéta mégsem lőtt ki egyet sem a másikra, pont az elrettentés miatt..
Ezek a politikai nyilatkozatok amik most mennek tényleg agymenés jellegűek...másra nem lehet fogni mint hogy USA -ban most van a választási kampány Hajrá -ja.
Viszont attól tartok hogy valami arab terroristák felrobbantanak egy piszkos bombát - tele rádioaktív dolgokkal..
olvastam hogy atombombát nem is olyan egyszerű birtokolni, mert szakszerű karbantartás kell hozzá..szóval arabok nem állnak olyan szinten...talán.
ez az atomháború egy elmebeteg baromság.
egyik sem fog kilőni rakétát, mert semmi értelme. aki kilövi, kap másik 6 helyről 2 percen belül. senki nem élné túl, és egyikük sem akar élni egy atomokkal megszórt, félig meddig élhetetlenné vált, 200 évet visszaeső Földön.
Ez az egész atomarzenál arra jó, mint a minél nagyobb autó, farokhosszabbító pár idiótának.
mondjuk ezen röhögnöm kell...mikor egy asztali számítógép még most se képes magát vírusírtani, vagy felgyorsítani....nem tudja megoldani ha csiga lassan megy a rendszer..
a gépek meg minden kis szir-szar miatt elromlanak még manapság is... emberi felügyelet nélkül pár óra alatt megáll minden...
szóval én azért nem hiszem hogy a robotok elterjedése annyira fenyegetné a munkaerő piacot...
Most mit akadékoskodsz!?
Tudhatnád: ember drága, Robot olcsó és jó!
Nem mehetünk vissza a fára! A fejlődés nem állhat meg azon, hogy mi lesz a korszerűtlenné váló emberekkel! A piac választ, a versenyképtelen elhullik a szabad versenyben.
Az pedig nem a versenyszféra dolga, hogy mit kezdjen a kiszuperált, maradi biorobotokkal, oldja meg az állam ahogy akarja!
Igen!Persze minden nézőpont kérdése!
Mit fognak a munkanélküliek csinálni akik a technológia fejlődés miatt utcára kerülnek?
Például nem lesz szükség a sofőrökre?Belőlük nem lesznek informatikusok stb.
Robotok elterjedese magaba veve a legjobb dolog ami volt eddig,leveszik az ember vallarol a munka terhet,ezaltal vegre mindenki kiteljesitheti onmagat a lelekolo robottol megszabadulva:))
én továbbmegyek, nem egy-két, hanem egy személy nyakába varrom, nekem még elemes se tud nagyságrendileg hasonló militáns faszt mutatni az országban mint orbán, gyurcsányt beleértve
Atomháborúval riogat Clinton
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=61&i=232770