Egyszer,amikor feltették Neked a kérdést, hogy miért fórumozol (ami szerintem ultragáz) azt válaszotad: mert szeretném megismerni azt, hogyan gondolkodik egy kisbefektető, mert a nagyok észjárását ismered. Ez kezdetben elfogadható és teljesen korrekt érvelés lett volna, ha közben nem alakulnak ki bizonyos viselkedésminták, amiket nem lehet véletlennek betudni. Szerinted mennyire tekinthető tisztességes emberi magatartásnak az, hogy a konkurens cég vezető tisztségviselőjeként párban, összehangoltan és aljas módon előre küldve Tigus haverodat 19 óra 9 perckor beénekel egy rosszindulatú megjegyzést, melyre Te 3 percre rá "véletlenül" reagálsz is, ugyancsak rosszindulatú módon?
OPUS, 4iG kihagytad. Volt egy rövid Akko időszakom, aztán DELTA. DELTA-ban mai napig ott vagyok és bővítettem a kezdeti (2019-es) pakkomat és már dupla akkora poziban vagyok. Játszós pénzzel szerencsét próbálok itt is. Nem kell túl gondolni. És valóban, jó lenne ha magasabb lenne az árfolyam. A piac majd eldönti.
"ASTRASUN Solar kifejezett célja, hogy a most megkötött együttműködés és a létrejövő közös vállalkozásnak köszönhetően Európa első számú napelemes fémszerkezetgyártójává lépjünk elő. Ebben kiemelt szerepet játszik az ASTRASUN kiterjedt nemzetközi kapcsolatrendszere és az eddig kiépített piaci pozíciónk, mint a régió egyik feltörekvő energetikai vállalkozása." Itt azért már ki van fejtve rendesen. Komolyabb ez a hír, mint gondoltam.
ASTRASUN SOLAR NYRT