Tegyük fel hogy van egy rossz iparágban tevékenykedő cég amelyiknek a részvénye ér 100-150 között, nagy növekedés nem lesz benne, de meg lehet venni 100-ért.
És van a másik iparágban tevékenykedő, ahol valószínűleg javulni fog a helyzet, 200-ba kerül, de valószínűleg most csak 30-80 között ér.
Ha a CIG és az Appeninn jövőbeni kilátásait hasonlítjuk össze akkor mindenképpen az utóbbi javára billen a mérleg!/biztosítási piac egyre szigorúbb szabályozás mellett inkább zsugorodik,míg az ingatlanpiac minden szegmensben masszívan pozitív irányba halad!/
értékelem hogy próbálod védeni a mundér becsületét, de a próbálkozásod nagyon gyenge, láthatóan fogalmad sincs a tőzsdéről.
1. az hogy valaminek leesett az ára 80%-kal nem jelenti azt hogy szar papír, de azt sem hogy jó.
2. nem azt mondtam hogy a cig jó, hanem azt hogy esélyesebb hogy abban pénzt lehet keresni
3. nem veszteséges, hanem nyereséges, de a tények láthatóan nem érdekelnek
4. eszközállománya még mindig több mint az appeninnek, de ez nem is lényeges, egy biztosítónál a nyereségtermelő képesség a lényeges, a két cég ui. más iparágban dolgozik
5. a névértéknek egy részvény valódi értékéhez nem sok köze van, ezzel a nagyon nagyon amatőrök szoktak előhozakodni
6. nem neveztem magam szakértőnek, csak te neveztél így
nem tudom van e még valami amit megcáfolatlanul hagytam?
A Cig az igazi. 800-ról lejött 160-ra. 0 forgalom. Folyamatosan veszteséges. Eszköze semmi. Ráadásul a névérték 10 ft. Tényleg jó!!!! Gyakorlatilag ajándék. Azt azért nem hívnám szakértőnek aki szerint ez olcsó.
APPENINN