Én úgy gondolom,hogy igen,ezt kifejezetten a bet en levő ingatlanos cégek hasonlatában írom. A többi átlátható,az app még nem,de a többi jóval magasabban is forog.....
Az eddigi hírek nem voltak nagy durranások. Most, hogy a Konzum többségi tulajdonos lett és ezt a GVH is jóváhagyta, most jön el az Appeninn ideje, a Konzum megvalósíthatja azt, amiért megvette az Appit. Első lépésként átkerülhetnek a Konzumos ingatlanok, aztán jöhetnek újabb vásárlások, a SZIT, a határ a csillagos ég :)))
Veszik,ma is,mint a cukrot. Látványos,hogy nem akarja limitre vinni,inkább lassabban és olcsóbban! Hamarosan erkezik a concord elemzése,ami vélemenyem szerint magasabb lesz a piaci árnál jóval,ezt kifejezetten a az árfolyam mélybe lökese miatt gondolom!
Nem baj, Majd lesz miért visszapánikoltatni TA alapján is a választások miatt amúgy is labilis részvénytulajokat valamikor később. Nem gondolnám, hogy vége a hintáztatásnak a hírek után se. Eddig is kaptunk rakat jó hírt. Utolsó kötésár
665
Utolsó kötés
660
Kötés ideje
12:29:55
Én vettem, most már írhatom szerencsére. Zuhé előtt kaptuk meg a tavalyi pémiumot és betoltam.Sajnos olyan magas volt (és még mindig az...) a beker áram, hogy ha onnan lenézek, még mindig szédülök. De megvárom, míg a magas vételeimtől meg tudok szabadulni, és akkor ez a 442-es és 490-es vétel lengendás lesz. Az a március 7...
APPENINN