.Miben? Eltalálni azt a legmagasabb árat, ami alá már tuti nem megy alá az árfolyam, vagy a maxos kiszállóban? Az elsőre tudok válaszolni: 133.5-150 -es sáv alá már nem megy.Ha mégis, akkor becsődöl a cég. (Persze lehet közben split is.)
4000? 😃 Na de fiúk...! Ma olvastok valamit a vicclapban és holnap tényként állítjátok be??? Mi ez ovi??? Talán Balin álcázta magát itt a 4K-s Mollal? 😃 Ha nagyot akartok álmodni, akkor vegyetek nagyobb monitort! 😃😃
Holnap nap pl...merre mozdulunk ? kitörhetünk e 300 fölé vagy lesz egy semmi nap mint ma...esetleg csorgunk le... Éves időtávon hova várod maximum? és mennyi lehet az az árfolyam ahol stabilan meg is maradhatunk egy év mulva is..opust előzzük vagy mindig kis tesó maradunk-e?
szerintem nem volt ott akkora forgalom,hogy az én adagom is elmenjen:) tény,hogy adtam,de 300 alatt és elenyésző mennyiség az egészhez képest és már vettem is vissza pedig nem egyszer leírtam,hogy többet nem veszek ebből a szarból. ha eladtam volna tudnád mint ahogy 20 májusában is beírtam innen feltételezzük,hogy az enyémből vettél egy adagot:)
800. és csendben vagyok, soha nem irkaltam be semmi negatívumot a 6 év alatt. Várok türelemmel, és persze bízakodom. Azt sem áll távol tőlem, hogy választásokig tartsam, persze ehhez értékek kellenek, amit az árfolyam is mutat, hogy van értelme.
a ragadás már ki lett tárgyalva nem egyszer,konkrétan nem írtam le,de elég jól be lehetett lőni(bár azóta ez az ár csökkent),sok itt az új azoknak meg nem kell tudni mindenről vagy ha nagyon kíváncsiak vissza olvasnak pár évet:) nincs kiszállási áram,amelyik olyan stádiumba kerül adom(mint ahogy te is),nem fogok az egész pakkal várni.
Appeninn real