Az Amixában is azok vagyunk de a tisztelt topikgazdának üldözési mániája van 🤣! Majd ha lesz érdemi történés,akkor lehet majd miről írni.. További szép napot!
ha ennyire érdekel a cég miért nem jársz KGY-ra? Persze,hogy Plutoékkal vagyok egy partiban.Mind a ketten Delta részvényesek vagyunk,csak nincs miről mostanában írni.
en nem vagyok ideges csak mitol lennek idegesd toled? xD Ezer eve tudom hogy plutoekkal vagy egy partiba xD mar korabban is elmondtam neked csak te erre nem emelkszel baratom kene neked is valami gyogyszer
szoval ti rohadtul ne mvagytok eletszeruek mindig csak rallynal jelentek meg.Adamsoi megjelenesnel itt voltatok aztan eltuntetek, amikor dvg kitarazott 3100-ig akkro is megjelent mindegyikotok aztan eltuntetek.
pontosan eletszeru nem? mert tartom es itt vagyok midnen hirnel es elmondo ma velemenyemet es tudom hoyg jo lesz.De barthosimre mikor jelent meg?Amikro adamasi es egybol tolta a feldumat egeszen addig amig el nem adta aztan most visszaszallt? xD miert pont most? Ez ne meletszeru.Az eletszeru az ha valaki tartja es kielemez ia hireket es elmondja mit gondol es ne mcska vodkat whiskit szajkozik a kommentekbe egy toszdei foumon.
Te meg split utáni 1k óta mondod,hogy milyen jó lesz! Azóta harmadolt és most kezded mondogatni,hogy itt már jó beszálló?Deltában detto ez a helyzet. Életszerű ez szerinted? Nem személyeskedésnek szántam.
Amixa Holding Nyrt.