ha jobban tetszik, hívhatjuk mesterséges forgalom generálásnak is. Amilyen sürgős volt hónapokkal ezelőtt minden, olyannyira nem történik most semmi csak kamu cég kamu értékének a kamu részesedés megvásárlása.
ez iylen ladyingatlanos hogy adjak azokat a papirokat amit 600on vettek mert az apport nekik megerte ami ugye meg se tortent.Ne rohogtestd ki magadat arzzal hogy ok itt washtradelnek.Miert nem akkor mar az Akko-ba? xD Miert pont itt csinalna xD
esense-t is egybol feltotlak az 5*re ezt miert nem.El lehet ezen is gondolkozni.Mert itt neki nincs erdeke lofaszse ot csak bedobtak ide hogy keltse a feszultseget.
Nemtudom de en turelmes vagyok ok annyira nem, Nem veletlen kellett 84k reszvenyt nyomtatniuk egy kamu sztorival.Mondtam semmi kozuk nem lesz itt semmihez.Csak levezenylik amit le kell.
Száraz novembert tartok, de 38 óràig bírtam csak, mert ranéztem az árfolyamra! Mi a búbánatos kis pöcörőm folyik itt? Tisztelt vezetőség! Akarják Önök hogy a másik májam is odalegyen? Erre a kérdésre is választ kell adniuk a nemzethy Amixa konzultációban!
egyszer igen es ne mveszegetik hanem atkotnek.Mint lathatod az elmult napokban nem is volt forgalom.En azt nem ertem hoyg a sajat cegenek a 16%-at mikor akarjak megvenni? xD Szeptember 16-ra volt kiirva azt azota eltelt lassan masfel honap azt sehol semmi.Gondolom ez az info azert kellett hogy megtudjak csinalni a tokeemlest.
De ugye ez is furcsa hogy szeptember 16ig volt a hatarido hogy asleepy ooz zrthez atutalja a 70milliot de semmi info nem jott azota errol az ugyletrol.
Ladyingatlan megint hazudik ugyanis apport tdtommal meg nem tortent hanem a chantilin fizetett be 50milliot a 85k reszvenyert ugy 600 fton vettek amit valoszinu nem itt fognak eladni.szoval meg mindig atkotesek mennek semmi tobb.chantilinhez kerult a 85k ha nem adta volna at elitte a reszvenyeit akkor kotelezoit kellett volna tennie.
Amixa Holding Nyrt.