Na, erre voltam kíváncsi, hogy jön-e a sablon szöveg. Jött :D Csak mert szeptemberben 301 is volt, akkor nem jöttem... Szóval ez a gondolatod is bukó. De 301ről is minimális forgalommal ment fel 400 közelébe, szóval ez a mai nem igazi esés, csak marad 300 körül. Azt vágod, hogy a 300 amúgy a régi árfolyamon 600? Akiket beültettetek a feldumával már harmadoltak. Szép munka! Komolyan? Egy MOL-t hasonlítasz ehhez? Azért ennél többet gondoltam rólad, de úgy látszik hiba volt.
Tesó! 400forinton álltunk hetekig forgalom nélkül! Ma beverték 1.9M forinttal 20%-ot, és te rögtön megjelensz. Nekem ne😉 Amúgy ha nem tűnt volna fel,minden szakad! Mol 3100-2300 pár hét alatt. Ott miért nem osztod az észt?
Az volt, hogy onnan lehet tudni, hogy jó a papír, hogy írogatok, és szerintetek lebeszélem. Na most ez is megdőlt, mert 300 körül kóválygott nemrég, pedig mióta nem írtam. Amit meg itt előadtatok, abból semmi sem valósult meg, csak szakadt tovább az árfolyam, az új vezetőség meg röhög a markába.
Nem fogod tudni soha megvenni, ha folyton tőkeemelés lesz, mert mindig jön egy újabb adag részvény. Ezt tudhatnád, aki itt jól jár, az mindig előtted jár egy lépéssel...
Az új papírok landolnak szvsz. Lehet jönni azzal, hogy 600Ft-on lett kibocsátva, csak épp meg kellene tudni (amit sosem fog senki), hogy mekkora az apport valódi(!) értéke, amit behoztak. Mert ha bejön pl a cég részesedés 75millión kimutatva, amiért 600Ft-os részvénnyel fizetnek, de valójában csak 15 milliót ér az az üzletrész, akkor megéri 120 Ft-ig szórni a papírt...
Gondolom osztanak-szoroznak a vezérlôben, hogy érdemes-e ilyen lanyha környezetben alkotni, persze ha van mit. Mert valami a repteret várta ide. Ami nem igen tudott létrejönni állami részrôl.
Amixa Holding Nyrt.