Ja, ez a mínuszolás legyen a legnagyobb öröme az életben! De milyen egy elmebeteg társaság már az, amelyik itt örömködik a 4-500 Ft-os árfolyamon és osztja az észt, hogy milyen szuper, mert bizony neki pluszban van! LOL! Biztos elhiszem, hogy 300-on befektettek egy ilyen moslékaxába milliókat! Hagyjuk már! Alapból az árfolyam minimum 1000-1500 kellene legyen, de a legnagyobb baj, hogy nincs igény sem normális mennyiségre, nincs vevői oldal. Évek óta semmi. Ez pedig azért van, mert a kutyának sem kell ez a retek. Mindenki be van ide ragadva, ők is, csak próbálják felbeszélni itt, hogy ki tudják majd b@szni valami balekra veszteséggel, ha mozdul az árfolyam. A többi meg süket duma!
Már van 450 alattról :)Ha kivenném az sem segítene rajtad,670-nél sem adtad el.Ha lekereskedted volna a hullámokat, akkor nem kellene itt rinyàlnod! Ahhoz mondjuk érteni kellene a tőzsdézéshez😅
Jaja, hát ez a 447 lesz ahova beáll majd, a cég maga értékelte ennyire a részvényt. Szóval még a 480 is felülértékelt. Ilyen szempontból valóban szuper az árfolyam. 😄 Meg nyilván itt mindenki 350es árfolyammal van benne, és mindenki vastag pluszban ül, ezt mindig elfelejtem, szóval semmi ok valóban a panaszra. Csak eladni ne akard, mert ha 500nál több van nálad, akkor rögtön beszakad... 😵
Na látom beindult valakinek a klónserege, 7 mínusszal 😆 Aha, szóval itt csak a strucc politika megy, nem ismered el, hogy sz@r a papír, ami évek óta vegetál, hanem aki ezt szóvá teszi, annk el kell adni. Értem 😄 Az nem gond, hogy visszaszakadt az árfolyam, és megint eljátszották a hintáztatást az árfolyammal, ahogy sejtettem is előre, hanem továbbra is szép papír, jó papír, szuper lesz. Mondd már meg, mi kellene ahhoz, hogy elismerd, hogy keményen átvertek ezzel téged is?? Ha 10 év múlva is 450Ft lesz az árfolyam, te akkor is ezt fogod írogatni, hogy aki nem bírja, az adja el...
Igen, sajnos én is így gondolom, forgalom nélküli csurgás lesz, egy érdektelen papír, mint az Akko. E1G helyett jöhetett volna valami tőzsdeképes befektető, de hát ez van, valakinek kellett, hogy E1G jusson és mi húztuk a rövidebbet. Na de majd a kgy-n biztos lesz pogácsa, az ilyen vezetőség mellett működő cégeknél jellemzően ebben merül ki a kisrészvényesi értékteremtés. 😆
Semmi komoly dologra ne számítson itt senki, dagonyázás van évek óta. Nem lesz ebben különösebb forgalom sem és hír sem. Egyszerűen csak gazdaságilag így tudnak hatékonyan működni. Hoznak majd 1-1 valamit ide, aminek megvan a saját kiszámított oka, de hatással az árfolyamra semmi sem lesz. Bárcsak ne lenne igazam, de szárnyalásnak semmi esélye.
A kötvéten már rég túl vagyunk... 😒 Hát itt azért nem ez a várakozás volt 600 felett, hogy megint 450 lesz, hanem hogy most ez az emelkedés más mint a korábbiak. Hát annyira mégsem lett sajnos más.
Amixa Aranyásók Nyrt.