3 hónap és felpörög az éves rendes közgyűlési szezon. Tavaly Pepsi Béla nagy darabszámmal érkezett az Amixa Nyrt. éves rendes közgyűlésére és egyúttal a leendő befektetőknek bepillantást enged, milyen luxusban élnekal azok, akik ide teszik a pézüket. R 395. Forgalom 14 mrd. Hajrá Amixa!
Szép napot Amixa károsultak! Tegnap kikerült egy felvétel arról a befektetői konferenciáról, ahol Pereputtykay Zalán a társaság növekedési terveiről és impozáns beruházásairól nyilatkozott. https://youtu.be/F1ve0MleD3I
Úgy sem lesz semmi, ezeknek a senkiknek minden rafér az arcukra. Azért a pénzért, amit gondolom bezsebelnek ennyi belefér, hogy van pár elégedetlen. Aztán a kgy után bontanak egy méregdrága whiskeyt és kiröhögnek minket. Látod Kulcsban is a tulaj elkezdte venni, november óta lassan dupláz a kisbüfik java már nem ül bukóban plusz osztalékot kapnak. Mi meg a harmadolt árfolyam mellett fizetjük ezt a sz@rt sem érő vezetést, meg a drágán alkalmazott könyvvizsgálót. Konkrétan arcul köpnek minket.
szavadon foglak. Én nem akarom eladni a részvényeim és pénzt sem akarok rajtuk keresni, azért vettem, mert az Amixa név szépen néz ki a számlakivonatomon.
szerintem ne legyünk hálátlanok és köszönettel fohászkodjunk a Pannonhalmi út felé fordulva, hogy az Újévben a kereskedést egy sávval feljebb tették 415-re :D Szinte percek kérdése, hogy megszabaduljak a 12.000 db részvényemtől, olyan likvid a papír :D
Szép reggelt mindenkinek az Amixa koncentrációs táborban! Nincs kötés ugye? Nincs hát. A ph@sz üsse fel az orrát ennek a semmirekellő, naplopó bandának! Tavasszal kgy, na ott amit kapnak azt eltehetik maguknak! Semmi életjel hónapok óta!
Döglenek a szemét dögkeselyűk. Azért az komoly, hogy a teljesen amatőr DVG is messze felülmúlta teljesítményben ezt a dilettáns bandát. Mondjuk ők dolgozni akartak, nem csak nyerészkedni.
Amixa Aranyásók Nyrt.