A bakancslista ill. az álmok azért vannak, hogy megvalósítsuk, különben mindig csak egy álom marad. Egy percig se sajnáld, megvetted azt amire vágytál és neked örömet szerzett. Ezt az érzést már senki nem veszi el tőled! Szóval nem kell azon tűnődni, hogy ha... . Egyrészt már a múlt, nem tudsz változtatni rajta, másrészt meg tök felesleges. Carpe diem és élvezd a járgányod!
Saját történet: Még 1086-1114 között kezdtem venni. Az a csomag azóta is megvan. Közben sokszer vettem, eladtam. Nem mindig a legjobbkor, de szinte csak nyertem vele. Tavaly június végén a szocho ráterheléskor vettem egy nagyobb csomagot 1740-en az osztalék előtt. Az osztalékból is ezt vettem. Január elején 2600 felett eladtam azt a csomagot és az otp csomagom egy részét is, aztán megvettem a bakancslista egyik tételét: 911 Cabrio:-) Utólag gondolva természetesen várnom kellett volna, mert ha a nyár közepén adom el, akkor majdnem kettőt is vehettem volna vagy sokkal újabbat. De nem bánom, így van értelme az életnek, az autó szuper és meg is marad, ezt már nem viszi el egy visszaesés, mint: Az RFV-E-Star-Enefi történetemet (3000-től felfelé vettem 12000-ig utána beesés 80-ig. Óriási bukta, egy keveset tanultam belőle. A nyereségeimmel szemben apránként eladtam, hogy csökkentsem a fizetendő adót. Remélem a karma visszaütött azóta az illetékes csalókra és azóta kiette a rák a belüket!), az ANY ezt kamatostól jóvátette. Hálás vagyok a cég, a tulajdonosai és a vezetői felé. Számomra ez az egyetlen hiteles cég a BÉT-en. Most 4000-en vettem és 4180-on el is adtam egy csomagot, egy nap alatt nem rossz. De úgy látszik türelmetlen voltam:-) Kitartást mindenkinek és szép emelkedést!
Nem voltál balfasz!!! Meg kell tudni kezelned a helyzetet a tőzsdét… Nem olyan könnyű eltalálni varázsgömb nélkül hol a teteje..!! Próbálj meg higadt maradni hidd el sokunkat idegesít ami téged de tovább kell lépni… Sok nyerő
hát furcsa az biztos.... mintha valakik baszakodnának ami tény, hogy most még nagyobb volt a forgalom jóval.... mintha lenyomnák, aztán gyorsan beporszívóznak amennyit csak tudnak.... egyébként nekem jó a fel is, mint írtam nem adtam el (mert balfasz voltam), csak így most még nem veszek 2600-on... majd később :)
Állami Nyomda