Akár még 80 Ft is lehet.
Azért írtam 60-at mert azt biztosan ki fogja fizetni és hosszú távon fenntartható szint, ahhoz képest 1000 Ft reális. Ha több lesz az oszti akkor az árfolyam is lehet megasabb.
Az épp az osztalék utáni 2-3 hónapban volt. Én is vettem akkor 717-ért. Most már tartja az árfolyamot a várható magas osztalék. Na utána viszont bepottyanhat. Megint lehet találgatni, mikor érdemes visszaszállni.
És a nyomda is dobni fog 70 forintos osztalékot szerintem. Tehát ez alapján 1300-1400 is lehetne. És akkor a növekedési sztorit még nem számoltuk bele.
Én abból indulok ki, hogy ha a zwack 750-850 Ft osztalékkal 13500-14000 Ft, akkor a nyomda 60 Ft körüli osztalékkal 1000 körül kéne, hogy legyen.
Jó, most ne gyertek az idei 2500 Ft-os kifizetéssel, mert jövőre 700 körülire csökken.
Az azért még nem olyan biztos. 800 után 750-nél vettem és azt hittem nincs lejjebb, aztán 720-on is kaptam. Meglátjuk, de ha nyerőt realizálsz az sose rossz. ha olcsóbban visszaveszed az még jobb.:)
Úgy látom más is kicsúszott az olcsóbból. Nem gondoltam, hogy lesz egy lepattanás, pedig ezért figyelem napok óta, hogy visszatöltsem a realizáltat. Hátha...
Én is tartom vígan, de van, aki nem így gondolja. És ez a jó, mert egyszer mi is eladjuk. Csak azon gondolkodom, érdemes-e az osztalékig kivárni, vagy már részben-egészben beépült az árba. Én arra spekulálok, hogy még van benne spiritusz.
Ja, csak ez a virtuális nyereség egyre nagyobb, és erre még jön az osztalék. Jó, ha mondjuk van valami, ami tudom, hogy duplázni fog hamarosan, akkor érdemes lehet realizálni annak a kedvéért. De szerintem érdemes tartani stabilan a portfólióban, mert szerintem per pillanat ez az egyik legjobb bét-es papír a GSPark mellett.
Nem csoda, vannak jó páran, akik 4-500 HUF-ról tartják. Ha soha senki nem akarná realizálni a hasznát, végtelen ideig ülnénk a nagy virtuális nyereségben:) Nekem is úgy tűnik, hogy valaki még venne sokat alacsonyabb áron. Vesz sokat, és 1 másodperccel később visszaad olcsóbban. Remélem, mégis csak kénytelen lesz 900 fölött venni.
Állami Nyomda