Pálinkólás szép jó reggelt. Ezt csak úgy tettem be ne haljon ki teljesen a topik. Hét elején elkezdték a választási lapok készítését ha jól emlékszem 22 mill db-ot, megszaporodtunk :) Gondolom ennek a hatása az utolsó negyedévben fog jelentkezni. Én még spájzoltam egy kicsit a többi mellé.
Messze még az osztalékos időszak, sokan úgy gondolhatják, hogy másban jobbat lehet futni. És ez igaz is lehet. Ettől a nyomda még kiváló marad, legfeljebb lesz jó lehetőség beszállni.
Vonalkodos lett 1-2 alsónadrág, csak nem tudjuk miért. A cégröl nem jelent meg új hír? Én nem olvastam semmit.
Lehet, hogy csak valakinek kellet egy kis pénz.
Igazad lehet.....Mol talán éledezik, Ricsi és az Otp-nél nagyobb esést vártam volna. Csodálkozom is, hogy ennyivel meguszták.
A Nyomda stabil, biztos papir. Sz.tem tartani kell. :-))
Jó dolog a hosszú táv, de minek tartani valamit esésben, ha vissza lehet venni olcsóbban. Addig másban szaporodhat is a pénz. Engem bizony nagyon idegesít, ha amiben benne vagyok, annak megy az árfolyama lefelé. MOL, Ricsi, bankok mind nagyon kockázatosak. A nyomda - úgy remélem - biztosabb. Mások is így gondolhatják, mert nem nagyon szórják ki.
A mol-lal hosszú távban gondolkodom, akkor sem idegesít nagyon ha beesik 10-11 K-ig. Nem hitelre van és látok benne legalább még 20-40% emelkedési potenciált . A ricsivel viszont óvatos lennék.
A nyomdánál nagyon biztató, hogy többszöri próbálkozás után most már úgy néz ki 800 fölött tud maradni. 1000 fölött nem sokat gondolkodnék az eladáson, főleg most.
Én is várnék az esésre, de nincs. Jelentős korrekció sztem. nem is lesz.
A MOL most is nagyon kockázatos, kis pakkal mernék csak beszállni. Most jót (+4,4%) húztam a Richterrel, de máskor meg jól rábsztam vele. A nyomdát sokkal biztonságosabbnak gondolom.
Szerintem azért nem megy tovább, mert az esésre is várhatnak egyes befektetők. Szerintem 800 alá nem nagyon lehetne úgy lenyomni, hogy ne jelenjenek meg a vevők.
Állami Nyomda