Vezető állású személy befolyásának változása
Az Állami Nyomda Nyrt. a saját nevében, valamint Gyergyák György az Igazgatóság elnökhelyettese megbízásából a tőkepiacról szóló 2001. évi CXX. törvény 201./B-C §, valamint az 55 §
(3) és a 21/2010 (V.12.) PM rendelet 4. mellékletének 2.6. pontja alapján fennálló rendkívüli
tájékoztatási kötelezettségének az alábbiakban tesz eleget:
Gyergyák György az Állami Nyomda Igazgatóságának elnök-helyettese, a BNP Paribas, mint
befektetési szolgáltató közreműködésével 2012. szeptember 17-én 16 770 darab Állami Nyomda
Nyrt. által kibocsátott egyenként 98 Ft névértékű, névre szóló törzsrészvényt értékesített a
Budapesti Értéktőzsdén 436 Ft/darab átlagáron.
A tranzakciót követően Gyergyák György tulajdonában 395 630 db Állami Nyomda Nyrt. által
kibocsátott törzsrészvény van.
Budapest, 2012. szeptember 18.
Állami Nyomda Nyrt.
Én otp-vel foglalkozok szinte kizárólag.Na nem azért,mert akkora fan lennék,csak amnnyit én kereskedek,elég egyet figyelni.
Most kezdek gondolkodni/nézelődni valami kisebb felé...mondanám,hogy olyan rv felé,amelyiknél a fundamentumok indokoltá teszik a nézelődést,de a bux papírjainak a fundamentumai legfeljebb a menekülést teszik indokoltá..:-)))
Tudom,h bezárták,csak kíváncsi voltam,h figyelsz-e..:-)))
igen a drogok,az már más... a tanult/művelt ,,félvér" kollégám mondta egyszer: ,,csinájuk a haverokkaaa a rappet a nőkrű a drogrú a bűnözésrű"
:-)))
nálam nincs borús hangulat, oan hepi minden.. még éjjel is süt a nap!:-))))
A tartalmas beírások lehetőségét (bölcsen félreállva,ahogy eddig is tettem:-)) meghagyom másnak,aki ért is hozzá,mert én csak megélhetési tőzsdés vagyok még mindig.:-)))
(ráadásul itt lipóton a szanatóriumban a hírek is ritkábban jönnek..úgy kell szökve bejelentekznem a peti-be is:-))))))))))))))
áh,nem megy az írás:-))))),csak az olvasás,az is csak ritkán,meg ,,állruhában",mint Mátyás..:-)))))
Dolgozok.Vagy valami hasonló.:-)))De sokat az biztos.:-))Aztán vagy van idő itt olvasgatni,vagy csak a hírek címeit futom át...hiába mit meg nem kell tennie az embernek azé a havi félmillióért..:-)))))))
Állami Nyomda