Pont most került a kezembe egy rahedli nyomtatvány a munkahelyen, mind az állami nyomdában készült. Elég sok hasonlót használunk. Bár a nyomdának ez kis tétel.
Szeretem az ilyen melóhelyet, amelyik a dolgozó maszek "pénzkeresetét" támogatja!!!
egy dolgot elfelejtetek...déli szomszédaink hamarosan uniós tagok lesznek..a váltással járó okmánycserékben nagy valószínűséggel a Nyomda igencsak nagy szerephez jut lévén két ilyen jellegű nyomda van Európában, az egyik a mienké...a másik...alapvetően a Nyomda nem osztalékpapír...baromi hülyén nézne ki az Egis 1100-on ....a fundamentumai továbbra is jók, folyamatosan termeli a casht.
Sziasztok
Érdekes ez a papír. :)
Próbáltam infót szerezni róla, de vajmi keveset találtam. Saját honlapjukon, csak a szépet, jót írják, máshol azt találtam, hogy nehéz év elé néznek...
Ha jól látom, jelenleg éves minimuma körül forog a papír.
Mekkora lehet itt az osztivágás?
Visszanéztem a chartokat, ilyen olcsó nem volt még oszti előtt, úgyhogy az sokat nem segített.
Mindenesetre, figyelem, ha holnap nem kezd rallyzni, azaz nyitásba nem kezd 20 ft-al magasabb áron, vennék egy keveset.
csak egy gondolat felértékelődik itt az osztalék, sokan el fogják adni a telecomot re: erste 14:00 ..ráadásul mostani szinten jó osztalékot ad magyar szinten...
Állami Nyomda