UI: egyébként voltam a tőzsdefórumon, ahol az ANY is szerepelt (PannErgy és Synergon mellett), számomra meggyőző volt az előadó. Az elmondottak alapján további akvizícióra készül a cég és valóban nagy jövő áll előtte. Még tököltem 800 alatt, hogy mit csináljak, aztán megjött a kedvem rájuk, főleg hogy láttam mi történik a részvény könyvben :-)
ertem.
en nem vagyok turelmetlen. ha nem bizok egy papirban, csak speki alapon nem veszek bele. s ha beleveszek, s megszunik a bizalmam, akkor eladom. Ebbe belevettem, s nem adom el. Felolem tarthatjak lent erovel az arfolyamot ilyen vagy olyan cellal, bizom benne, h idovel meglesz a kitores. Vagy napokon, vagy heteken, vagy eveken belul. Raerek. Addig meg felveszegetem az osztalekokat, s foglalkozom a csaladommal. :)
Természetesen én is emelkedésben vok érdekelt és nagyon remélem h végre sikerül kilőni innen a 800-as tartományból :) bár hosszabb távra vettem a papírt, 900 felett sem nagyon fogom eladni :)
Akarhogyanisvan, most remelhetoleg egy iranyba mutatnak az erdekeltsegeink :)
Felolem nyugodtan trukkozhetnek is akar, vagy akarmi, amig azt latom, h hizik a szamlam :)
S bloffolni is az tud igazan, akinek van vmi a kezeben.
Tovabbra is tartom, h ez egy jo fundas ceg, igy plane vallalhato kockazattal lehet benne jo hozamkilatasu pozit nyitni.
Szép ide is csak megjönnek a vevők...de az is lehet h csak egy kis szemfényvesztés, a nagyok tologatják egymás közt a pakkjaikat h a kisbüfiknek megjöjjön az étvágya :D
akarhogyanis van, eddig visszafogtakaz arfolyamot, amit most mar remelhetoleg nem tesznek. Raadasul ez a nagy vetel is az akkori aktualis arfolyamnal dragabb szinten tortent.
Biztato.
Remeljuk, most mar vegre megindulhatunk. :)
Vajon ki a vevo, s mik a celjai? S akar e tovabbi befolyast szerezni? Mit gondoltok? :)
Lehet hogy szegénynek nincsenek barátai és ezért muszáj volt ilyen antiszoc módon viselkednie :D Vagy csak sürgősen kellett a pénz a rezsire és már nem volt ideje telefonálni :D :D
Állami Nyomda