El se hiszem, kurvasokáig tartott de csak sikerült kibasznod a moderáció biztosítékát. Nyilván mindjárt jössz még 32 néven de már kissé meg volt rendülve a hitem a moderációs elveket illetően hogy tétlenül nézték amit az elmúlt HÓNAPOKBAN leműveltél.
igen , egyébként én is igy gondolom , hogy Pokornyi még a "viszonylag normális" ! --------------------------------------------------------------------------- de , lehet-e, normálisnak nevezni bármely személyt (Pokornyitol elvonatkoztatva és általánosságba értve), aki még a demokratikus meggyőződése révén nem tagadta meg a fideszt?, -------------------------------------------------------------------------------------- NEM , NEM LEHET ! aki a fidesz mellett akár kollaborásként is ott marad, az ugyanugy bűnös mint a legfőbb elkövetők! "cinkos , aki néma" !!
De még a Fideszeseket meg is értem hogy hazudoznak éjjel -nappal, mert qrva jól élnek belőle, és te mennyit keresel az itteni trollkodásoddal?ha már az ezredét keresed mint Orsós, akkor is minimum többszörös 100 milliomos vagy.
Hiteles attól lett, hogy 30 évre titkosították szeretteid.Na de azért nehogy azt hidd, hogy ebben a listában balosok és ellenzékiek , de akkár még nagy nagy Jobbikosok és Momentumosok ősei nincsenek benne?Itt a nagy "Komcsi"-sozó banda múltja mutatkozik , rajzolódik ki elénk.A többiek is itt lennének , de ők a nagy ellenkommunisták , azért vannak ők.Hiába írom neked ... .
Miért kell nekem azt tudni? És mire kellene használnom!? Miért kell ezért guglizni? Mit értem el a guglizással? Semmit! Illetve feleslegesen töltöttem a drága időmet!
szerinted terelés, de amugy pont te akarsz kitérni a konkrét válaszok alol! ----------------------------------------------------------------------------------------------------- szóval a mostani fideszesekből ki volt MSZMP-s és KISZ titkár?, nyugodtan guglizz és (ki)várom a válaszod! ))
Ezt a mantrát csak óvodásokkal osszad meg! És még nekem mondjátok, hogy rágalom! - Púp a hátunkra már a rendszerváltásotok! Tudtatok volna Soros-forradalmat, "arabtavaszt" csinálni. De ez itt Európa és Magyarország!
Európa egyik lekomolyabb kis bűnbandája , politikai maffiája akik itt fel vannak sorolva.Sokan nincsenek rajta , de a többség rajta van.Na ezért kellett itt rendszerváltás , nekik kellett a saját rendszerre váltás .
Aljas ellenzék