98-ban kezdett sztem pelyhedzeni a pöcsöm uh ehhez nem tudok hozzászólni 😄 amugy ez az igazi iskola, kellene egy topik vagy blog ahová mindenki beírhatná a sztorijait akinek van kedve h régen mik mentem, hogy jöttek ki belőle, stb. Én tök szívesen olvasnám.
Szerintem jó lesz ez, de jobb a békesség, nekem nem hiányzik olyan még egyszer mint 98 őszén, hogy bűnözőktől kelljen pénzt kérni napi két% kamatra, hogy ne likvidálják a dupla lombardos tvk-mat. Ott már csak full szerencse volt minden. Akit a kígyó megmart a gyíktól is fél...
Emellett rohadt kevés papír van közkézben csak 123k részvény, ebből lejön -3,6; -22; -23k (OTC eladások Ádámosinak). Maradt 74k részvény. Annak jelentős része hosszútávú befektető. Alig jön ki valamennyi a napi kereskedésbe. Így nagyon szűk az ajtó.
Velem fordítva van. Kb 65% kp-ban ülök nagy átlagban, várva hátha adódik valami. Mondjuk olyan mint mikor beejtették az Alterát napon belül 30%-l egy aukció erejéig. Na akkor all in voltam (azóta se). A jónak vagy nagyon jónak ígérkező lehetőségeket meg nem merem megjátszani csak a pénzem mondjuk max negyedével, de az már igen jónak kell, hogy ígérkezzen, inkább nyolcad, tized, huszad! pénz ami játszik. Cserébe nincs stressz akkor se ha limittel esik épp. Amikor limittel emelkedik, akkor meg szívom a fogam, hogy miért csak annyit vettem amennyit. Ez ilyen százalékmezgerélgetős stílus. Talán nem annyira kockázatos de lassabb.
Akko Invest