azert mas egy 28k-s papir splitje, mint egy 3k-s vagy 600 Ft-os papirnal... itt legalabb tenyelegesen is van ertelme... de novekvo likviditason kivul en mast nem latok most bele
Viszont igaza van, tényleg látszik, hogy sok speka a splitet valami csodaszernek hiszi. Anno lehet az volt, de már Konzumnál is láttuk, hogy döcög a szekér, most SET meg durván tolja. Reméljük nálunk meg lesz támogatva valami kis hírrel is, mert már lassan inkább negatívan értékeli a splitet a piac, mint pozitívan...
Azért írtam be az ügyletet, mert úgy gondolom, hogyy it tsokkal komolyabb kisbüfik vannak, mint más papíroknál, akik segítettek nekem is, ennyivel tartozom! Feleségem Debrecen környéki, a családi életünket itt fogjuk élni, a pesti lakásom megmarad úgyhogy kétlakiak leszünk. Köszönöm a szép szavakat, most már konventráljunk a papperra! Akko hajrá!
Kedves Macron! Nagyon korrekt tőled, hogy ezt megírtad. Főleg úgy, hogy ez egyáltalán nem lehet elvárás. 1900 db-ot eladni ilyen piacon egyáltalán nem egyszerű, szerintem ehhez képest jól oldottad meg. Remélem jó nagy profit volt rajta, de azt is, hogy maradt még talonban! :) Üdv: Zseton
Ennyit nem egyszerű eladni jól. Ugye amúgy is pangó az időszak. Állampapír mizéria. Illetve érezni lehetett , hogy ezt is inkább adják. Így a vevők se voltak túl lelkesek, mivel úgy is rájuk dobják. Köszi hogy megirtad , mert ez nem kicsi eladói nyomás volt Holnap akkor újra derűs lesz az ég :)
Akko Invest