Igen ezt nem értem én sem. Talán hirtelen jön egy 500 darabos piaci vevő. Volt már ilyen. Eladók általában hamarabb megunják a patthelyzetet. Pláne ha kell a konyhapénz. Na melózok, mert legalább azzal keresek is valamit. :)
Foleg ha az arfolyam is szepet ugrik majd... akkor idovel az sem kizart, hogy a bekeremmel egyenerteku oszti jon majd belolle 😊 nem lenne rossz... 64es split utan a mai zaro lenne 469 Ft... ha idovel mondjuk elerne az 5kt... akkor az tobb szempontbol is szep lenne.. ott egy 5%os oszti mar nagyon szep lenne.... izgalmas 😉😊
Én se hinném, hogy a split fogja kijelölni a fordulót. A magam részéről még jó pár hírnek ki kell jönnie, mielőtt komolyabb profitrealizáláson elgondolkodnék. Aztán ki tudja, ha olyan lesz a felállás, és komoly SZIT lesz belőle, az sem kizárt, hogy elteszem családi ezüstnek. :)
Splitnel sok dologra en nem szamitok... 32k kornyeken eselyes, de igazabol nem valltozik semmi csak a kicsiknek vonzobb lesz a papir, emelkedhet a forgalom, igy benne lehet, hogy par csalodott speki dobja majd, de sztem felszivja a piac... akiknek nagyobb pakkja van, azok nem splittig terveznek, a valos kozkez meg igen keves...
Akko Invest