Jelenleg ami biztosnak fest, hogy a 20mrdos tokeemles keves lett volna... igy jelenleg ugy fest, hogy 325mrdnal nagyobb erteket akarnak berakni... 325-800mrd kozottit... ami sztem nagyon jo hir 😉😊
ingatlanos holding cég leszünk szvsz nem véletlenül szervezik ki appból az ingatlanokat nem véletlenül gyűjti az értékes ingatlanokat Jelinek és nem véletlenül folynak a pletykák a világörökségi területen ( Vár, Andrássy út stb) lévő ingatlanok államosításáról, és akko még a reptérről westendről stb nem is beszéltünk, App Tiborcz játszótere lesz, az értékes ingatlanokat pedig itt fogja egymás között szétosztani a NER:)
50 Mrd tőkeemelés az új 25 Ft-os névértékkel 2 Mrd db új részvényt jelent. Gyanítom ez is min. a 180 napos átlagon fog történni, ami a split után kb. 26000/64=406,25 forintnak felel meg. Vagyis 2 mrd*406,25, akár egy 800 Mrd-os apport is jöhet. Nem kevés.
Gratula mindenkinek! Várhatóan ez az utolsó nagy sztori a béten, és úgy nézz ki hatalmasat fog szólni, szerencsére a Mari nénik és Pista bácsik ülnek a wc papírokban mert az olcsó és nem 30K ( valójában a kapitalizáció számít és sok esetben így drágább) de sebaj szükség lesz rájuk amikor már sokszorozott az árfolyam és igyekeznek visszahozni a bukót, valami sosem változik:D
Appot átrendezik, AKKO törzstőkéje hirtelen bővül 150%-al a tervekhez képest. Grandiózus ingatlan bizniszek a hírek szerint. Megtáltosodott JELLINEK és Indotek. Érzem a feszültséget és a morajlást a térben... Meg a tenyerem is viszket...
most a cég kapitalizációja 14 mrd és van közel 3 mrd-nyi ingatlan vagyonunk meg vagy 6mrd kpénk és ehez jön az 50 mrdos (amit lehet még tovább emelnek:D) apport, elég jó vétel most a papír:)
Egyébként bukott a teóriád! Ma csütörtök van, nem szerda vagy péntek oszt mégis jött hír:-) Éreztem, hogy változtatnak ezért tippeltem keddre a hírt :-)
Akko Invest