Én sem állítom magamról, hogy sztártréder lennék már csak azért sem mert nem lenne igaz. Éppen az a problémám, hogy trédernek max közepes vagyok az is csak némi jóindulattal :-) De más a trédelés és más a szimat és a matek:-) Mások véleményét mindig "meghallom" és ha máshogy látom esetleg a dolgokat akkor próbálok érvek használatával vitatkozni(ha van kedvem). Tévedés jogát ebben a papírban is fenntartom. CIG-ről én sem hittem, hogy idáig lemegy de hangoztattam, hogy nem látok benne fantáziát de ettől még lehet benne. Oda akkor szálltam be mikor látható volt, hogy nagyon elkezdték venni 300 forint alatt még Mészáros megjelenése előtt és el is ment talán 544 forintig. CIG esetében az elemző célárai is a vicc kategóriába tartoztak. Először 495 forint(nemtom mire) most meg 315 forint.... Soha, semmilyen papírba nem szerelmesedek bele ami néha probléma de sokszor áldás :-) Nekem például az Altera is fókuszon kívül volt és csak 700-nál kezdtem venni de onnan még triplázott. Offolást be is fejeztem.
Akko majd az idő eldönti. Aztán vagy meglátod vagy sem. De ha partvonalon kívül leszel akko neked úgyis mindegy :-) Mellesleg én elég bátortalanul és konzervatívan szoktam "tippelni" , például 4IG-ben is csak duplát vártam 2 év alatt oszt 8 hónap alatt majdnem 15x lett az árfolyam :-) AW-ban is két év adtam a 200-nak és két hét alatt 266 lett (attól most tekintsünk el, hogy most hol tart:-). CIG-ben is más véleményen voltunk de az idő engem igazolt. Most inkább nem is írom be, hogy ott ki milyen célárakat várt... :-) Félreértés ne essen most nem fényezni akarom magam csak a tényeket írtam le. Sosem látjuk egyformán a papírokat de ez eddig nem is vol baj(nekem:-)
Akko Invest