Emodi 20% felett picivel... ha Adamositol jott a pakk, ami szerintem biztosra veheto, akkor o lement 26% kornyekere... kozel van mind a kettonel a jelentesi kuszob, ha el szeretne adni... xp banktechnika mennyisege is kozel van a jelentesik kuszobhoz... ez azert nem rossz hir szerintem... kivancsi vagyok, hogy mit hoz a holnap 😊
https://24.hu/fn/gazdasag/2018/08/17/meszaros-lorinc-csanyi-sandor-simicska-lajos-demjan-sandor-milliardosok/ "Ingatlantól az informatikáig Mészáros két milliárdos mellé vásárolt be anno a tőzsdei ingatlanos cégbe, az Appeninnbe. Veres Tibor ingatlanmágus és az informatikai zseni, Emőri Gábor mellé. Emőri egyike a milliárdosok toplistájára katapultált üzletembereknek, ő építette ki az elektronikus útdíjfizetési rendszert, a HU-GO-t, azután az ekáert. Úgy tűnik azóta is jól megférnek Mészárossal, nemrég közösen nyertek el egy 58 milliárdos közbeszerzést: az R-Kord és az i-Cell Mobilsoft Zrt. építheti ki a Mávnak a vasúti rádiókommunikációs rendszert (GSM-R)."
:-) Csak nem úgy érzed, hogy engem nem érdekel!? :-) . Fontosabb szintek a fejemben vannak annyival én megelégszem( olyan papíroknál amiket napi szinten követek huzamosabb ideje)
Akko Invest