Varnal annyit láttak, h valaki olcsón vett otc-n egy üres cég részvényeit. Most azt látod, h jön az új tulaj. Ettől nem kell félni, h kiszorja piacra. Szemünk előtt vásárolják ki a céget. Ha ez nem öröm hír, "akko" mi az? :D
Ez a bonobós duma nagyon ment az Opusnál az elmúlt 1-2 évben. Azóta akik ezt napi szintem emlegették, már nemigen rv tulajok, vagy ha azok akkor irigylik a bonobókat akik időben kiszálltak:). Sztem lekezelő duma ez. Ha valaki, akkor én az árfolyamemelkedésben vagyok érdekelt és nagyon rosszul éltem meg amikor 30.000-ről pár nap alatt lejött 17.000-re de senkit nem szidalmaztam érte. Mindenki a saját pénzével azt csinál amit akar, függetlenül attól jó-e ez nekem vagy nem. Akkor sem adtam amikor 30%-ot korrigált lefelé, holnap sem fogom akár le megy akár fel. A dolgok továbbra is szépen alakulnak (legalábbis sztem), a mai hír a folyamat gyorsulását jelzi nekem.
Hát ezt most már végképp nem értem... Minek vett AGY 18k-n kb fél milliárdért, és miért támasztották napok óta a 18-19k sávban, ha most meg leveretik 14k-ra???
Ez egy eszméletlenül nagy sztori lesz (sztem jön a Wing esetleg a Market)! Pár hónap múlva aki kimarad(t) a fejét fogja fogni, hogy nem vette észre korábban. Az aki végéignézte már ÁGY eddigi működését a BÉT-en (Appi, Altera) biztosan tudhatja, hogy most egy nagyon komoly emelkedés (többszörözés) fog következni,split rally stb. Nyilván abban igaza van többeknek (ha jól emlékszem pl Zsoltee is írta), hogy azért majd tudnk kell a megfelelő időben kiszállni, bár a Wallisról is azt gondolom, hogy akik tudják tartani azok nem fognak hosszabb távon rosszul járni.
Azzal egyértelműen leküldte volna az árfolyamot jelentős mértékben (hogy mennyivel, azt nem mondom meg), így fenntarthatta az érdeklődést (nem zárja ki a későbbi lehetséges ralit), de jól is járt.
Még annyi, hogy a spekák holnap eldönthetik, hogy ettől függetlenül akarunk e felfelé menni. Vettek pár drága csomagot, nem hinném hogy szívesen látnák 14k körül az árfolyamot. Felfelé is van tér, szóval hajrá spekák! ;)
Akko Invest