ez nagyobb durranás lesz az Appnál(szerintem Bifnél is) ott ne felejtsük Ádámosiék eladták a cégüket Lölöéknek, ezt a céget már kifejezetten vették valakinek és még a sajtós is aki fél évente kiad egy egyoldalas sajtóközleményt ő is MO egyik ha nem a legjobb tőkepiaci szakújságírója, ha még erre is figyelnek AKKO sztem mekkora vad lehet a háttérben?:)
Sokan most kezdenek raebredni, hogy mekkora sztori van itt keszuloben, sokan majd csak a bejelentesek utan eszmelnek, de nincs is ezzel semmi gond... mi mar felvettuk a pozit, mozizas van... 😊
De a kollégának már van múltja. Íme: "Ma az AKKO is hasonló tartalmú közlést tett.Bököm magamba a bökőt, ha itteni nyomott ár és az AKKO felfújt lufija valamilyen formában mérlegre kerül." Nekem úgy tűnik (de az is lehetséges, hogy tévedek:-) hogy talán veszélyben érzi a poziját :-)
amúgy meg itt a Béten a hype a lényeg a Westendet mindenki ismeri az útolsó Mari néni vagy kiskamasz is rohanni fog a zsebpénzéből Westend részvényt venni mert akkora hypeja lesz 2 hétig ez lesz a híradóban ha ők jönnek ide senki nem fog eredménykimutatásokat nézni hidd el:)
Akko Invest