Az is lehet, hogy most már megvárják a splitet és majd akkor frissítenek. :) Amúgy is, a régi névértéknek (amit még a BÉT mutat) pont a tizede lenne az új.
el fogja engedni... aug vegen mar szavazni kell egy olyan emberrol, akit meg nem tudunk... azt be kell elotte jelentenie ;-) 180napos augusztus kozepen van melyponton, akkor erdemes toket emelniuk... ahhoz is kellene mar az uj foni...
A tegnapi hír a rendkívüli kgy-ől nekem kellemes meglepetés.Megmondom őszintén, szeptemberig én már nem vártam árfolyammozgató híreket, mert a nyár nem ideális időpont egy részvény hypolására. A várható menetrendből (napirendi pontok közzététele, új igazgatósági tag(ok) megnevezése...) viszont az következik, hogy bőven lehet még pörgés az Akkoban augusztusban is. Azt viszont nem értem, hogy a BÉT miért nem frissítette már 1600-ra a névértéket: https://bet.hu/oldalak/ceg_adatlap/$issuer/3368
Igaz, hogy én nem vagyok aktív hozzászóló sem itt, sem 4ig-ben, de csatlakozom a klubhoz. :) 4ig is megvan december óta, Akko-t is tartom kb fél éve. Hajrá :)
Ha kérhetem akko az enyémbe ne legyen cukor ✔️ Jo reggelt mindenkinek :)
Törölt felhasználó2019. 08. 01. 07:21
Ahogy elnezem nagyon szep augusztusunk lesz. Uj tulaj, dontes a splitrol... 😊 ja es a hazassagi evfordulonk is most lesz 😊 azt hiszem kap par Akko papirt meg a draga felesegem 😂
Akko Invest