Úgy tűnik az OTC-n átadott papírokat eladják azonnal.Ha elfogy ,új csomagot adnak.A céget lecsupaszítják,kizsigerelik .Ez a látszat .Remélhetőleg nem ez történik!
En meg inkabb azt sasolom,h honnan kerult elo ez a sok (az elmult idoszakhoz kepest sok) papir a kereskedesben? Akar csak par hettel ezelott is kb 2-3 ezer ft-ot vitt volna fel megvenni egy akkora mennyiseget,ami most 2-400 tavkozbe be van pakolva. Hogy ennek aztan van e jelentoseg v nincs,meg nem tudom,majd kiderul.
A split a legvége lesz, ha lesz. Én arra számítok hogy kb. 1 hónap múlva még nem is fogjuk tudni az új tulajt/céget aki ide jön. A tulajdonosi viszonyokat rendezik (az meg eléggé felpörgött az elmúlt 2 hétben, az igaz).
Személy szerint örülnék neki, de az nem időigényesebb folyamat? Altera-Wallis sztoriban is eltartott vagy 3 hónapig a kezdeményezés után, a Konzumnál és a 4iG-nél is hasonló volt a helyzet.
Tulajdonosi rendezodes van a papirban hetek óta. Rajtuk múlik hogy megkapja-e vagy sem, de szerintem nem a kicsik allnak ott, inkabb a napi iranyitott kereskedeshez kell.
Akko Invest