Ha jól rémlik, január végén, még 10k körül jött a hír Ádámosiról, utána indult a fékevesztett busótánc 40k fölé... Én AW miatt szintén nem szívlelem a tagot, de ha Alterában 100 Ft-ról, ami split után 12.5Ft sikerült 260 fölé vinniük az árfolyamot, akkor itt sem zárható ki, hogy akár sikerüljön az 1000 Ft egy 100as split után :) Jelszó: mert álmodozni jó :D
Rendben, így értelek de nekem úgy tűnik kicsit elkapkodtad a vásárlást, Ádámosi neve az információgyüjtés korai szakaszában fel kellett volna hogy bukkanjon. Sok nyerőt kívánok azért!
Amikor vettem,nem tudtam h benne van Ha tudom,nem veszek. Es mivel vetel utan talan 1 percig sem voltam pluszban,sot az ontes csak akkor indult igazan,igy nincs mas valasztasom mint varni egy kicsit,h hatha tortrnik vmi. Mivel a besz.aram nem magas az elmult hetekben levo arakhoz kepest,van ra esely h barmikor felugrik oda,es kiszallhatok belole. Ezert vagyok meg benne.
Nem is kell érte oda lenni... Viszont azért tudja, hol tudja megszedni magát. Valszeg nem venne majd 1 milliárdért részvényt, ha nem lennének tervei a céggel. Majd annak idején lehet nem túl részvényesbarát módon búcsúzik majd, mint AW-ban is, de addigra már reméljük mi is tudunk nyerni az AKKO-val. ;)
Nekem Adamosi neve egy komplett karomkodassal er fel,de minimum is egy katasztrofaval. Nap vegen ezer darabot mindenaron radobott vki,mikozben eddig heteken,honapokon keresztul egy kinszenvedes volt akar 30-50 db-okst is megvasarolni. De biztos most hirtelen felebredt vmelyik kisbufi,es radobbent h neki van 1000 db egyben elado...ja..biztos..
Hát az elég szomorú lenne :D Mindenesetre kíváncsi vagyok, mi lesz ebből a részvényből. A "vázak" közül szerintem ez a legígéretesebb, úgy gondolom Ádámosi már úgy jött ide, hogy van terve, nem most keresi a bevonandó céget. Legalábbis bízom benne.
Végezetül pedig egy tökéletszerű zárót láthattunk, az utolsó 1 percben az 1000 db-oz nagyon el kellett adni. (Full irányított kereskedés már vagy 3 hete.)
Akko Invest