Nekem nem kell kifejtened, már az első 24%-os átadásnál leírtam hogy minden kisebb ÁGY céget erre fognak használni és a végső tulaj Veress lesz itt is. A Daytont is leírtam anno, mindegy is. Jöttek itt az Indotek meg mindenféle megfejtésekkel... A neo-t most nem néztem, a közbenső folyamatokat nem követtem egy ideig. Shame on me. Mindegy is, mert a vége ismert. Arra koncentrálok csak. De az is megjósolható, hogy Veress pár év múlva összeolvasztja az érdekeltségeket egy cégbe, az üresen maradt vázakat meg eladja...;) emlékezzünk majd erre.
Miért szerinted a Neo az Ádámosié? (Pár napot volt az Ő Zrt-jében a neo 49%-a amikor 2 éve megvette a Stabagtól már adta is át a Wingnek, Wing közlemény is volt róla 2019.04.30-as dátummal.) Miért szerinted az Akko még Ádámosié? (Ez jelenleg még nem tök egyértelmű, de mint korábban is írtam AGY Veres stróman és már hivatalosan is Veres a legnagyobb részvényes. AGY mint máskor is most is csak szállított Veresnek....)
Szerintem meg kar talalgatni, igyis kiderul 😆... nameg mit spekazzunk? Mar mind bespekaztuk magunkat... lesz valami a piac meg majd reagal , ha tudja mi az a valami... neo, csak neo? Ha neo deal meg hitelbol megy, miert kell tokeemeles? Jon majd mas is be? Nagyobb hal? ... neverending sztori, amire semmi rahatasunk.
Szerintem nem hivnak ossze a kozgylest ha nem szavaznak meg hanem kiadnanak egy kozlemenyt h a mangement atgondolta es meg se javasoljak a ceg megvetelwt
Ide egyenlőre a Wing facityt rakják, ami a Winggel együtt szépen fejlődik évről-évre hozza azt a 1.5-2,5 milliárddal több árbevételt, így örvendjünk minden új Wing létesítménynek.
Jelen estben: A Közgyűlés napirendjén szereplő ügyekkel kapcsolatos előterjesztések, a Közgyűlés elé terjesztendő dokumentumok és a határozati javaslatok, továbbá az összehívás időpontjában meglévő részvények számára és a szavazati jogok arányára vonatkozó összesített adatok legkésőbb 2021. január 24. napjától elérhetők a Társaság honlapján (www.akkoinvest.hu), a Budapesti Értéktőzsde Zrt. honlapján (www.bet.hu), valamint az MNB által üzemeltetett információtárolási rendszeren (www.kozzetetelek.mnb.hu).
Akko Invest