Hát egyelőre nem valami nagy szám valóban. Aki akar, több hónapig gyűjthet. A megfelelő közlemény esetén vsz nagyon sokan fogják vásárolni. Ha lesz ilyen egyszer.
Azta paszta cipőpaszta :D. Kilövés! Figyelve a könyvet kereskedést és közleményeket (annak hiányát) meglehetősen gyalázatos a papír állapota. Bottal sem piszkálandó kategóriának tűnik. Szemem rajta, megfelelő közlemény esetén vásárolni fogom de jelen állapotában kritikán aluli ez a társaság.
krva anyját eltűnt, pedig bele akartam venni. :) év végén várható az adóoptimalizációs trükkcsomagok megjelenése, ezekből lehet harapdálni ha gyors az ember fia:)
"ALQ SAS Az ALQ SAS francia jog szerint bejegyzett társaság. A Társaság egy épület apartmannház kialakítását, felújítását végzi a francia riviérán, amely elkészülte után bérbeadás, esetleg értékesítés útján fog hasznosulni. Az ingatlan címe: 18 Avenue, Louis Gallet, Juan-Les-Pins, Antibes, Franciaország. "
Ha jól emlékszem az ALQ69 ment ki (ami nem jött be 100%-ba az akkoban végül is). A francia szálloda az az ALQ SAS-ban van benne, az elvileg még az Akkoban van. Emlékeim szerint;szóljatok ha félreírtam!
Talán az ALQ69-ben volt benne, amit AGY az Akko-tól ki is vett, 2020. júli. 1-én és a Chantilibe rakta be (de ezt csak fejből írom, régen néztem ezeket a csodálatos dilleket).
Szerintem ha Oszkó jön a tőzsdére, nem ide fog jönni.Ha másnak tervezte volna Veres és Ádámosi továbbadni a céget, vsz Ádámosi kevesebb helyet adott volna Veresnek, hogy az OTC-ügyletekből nagyobb szeletet hasítson.Ezen kívül nem tudom, hogy mit kezdene egy kockázati befektető cég több ezer négyzetméter raktárral meg egy szállodával. :D https://www.napi.hu/tozsdek-piacok/oszko-peter-oxo-tozsde-befektetes-reszveny-penzugyminiszter.698536.htmlAzt írják, hogy 5-8 milliárd forintnyi tőkebevonást terveznek, vagyis valószínűleg nyíltkörű részvénykibocsátásban gondolkodnak, akkor pedig jobban járnak, ha nem egy vázba kerülnek, hanem új cégként jönnek, mint pl. a DM-KER (a közelmúltban más nyílt körű részvénykibocsátásra nem emlékszek). Ha csak sima részvényeladással vonnának be tőkét (mint pl. az Autowallisban történt az árfolyam felpumpálása után), akkor valószínűleg nem jelentik be előre, hogy mennyit akarnak eladni. Szerintem más súlycsoport. Néhány milliárdos kapitalizációval rendelkezik (2,5 milliárddal indult), az AKKO saját tőkéje most 6 mrd, kapitalizációja 13 mrd. https://bet.hu/Kibocsatok/bet50/2019/vallalatok/racionalitas-es-intuicio-is-kell---oxo-csoport
Ráböktem egy névre, aki sokak közül akar egy tőzsdei céget. ML-nek (meg aki mögötte áll a Zsebnapóleonunk) már nem kell tőzsdei cég, legalizálta a vagyont, már a 2. generációra írják rá a vagyont (gyerekek).....(már az életben soha sem lesznek elszámoltathatóak, lehet itt bármi, erre tökéletes volt a tőzsde, ezért kellett nekik).
Akko Invest