Én is látok már rá sajnos esélyt, hogy esetlegesen az Akko váz tovább lesz dobva...bár ha nem NER-közeli vonal lesz az nem sok jót sejtet árfolyamilag. Oszkó?.....Hát.....ML-Jászai vonallal mindenki nyugodtabban aludna,aki invesztor itt.
Egyébként, ha nem tolja be a Neo-t vagy nem megy Veres hivatalosan 24% fölé, lehet símán tovább dobja vázat valakinek. Mit tudom is Én, mondjuk Oszkó Petyának az OXO Technologiesnek, lassan egy éve Ők nyomták hogy 21-ben a BÉT-re akarnak jönni, mert kellene a forrás......(de gyakorlatilag bárki is jöhet, hosszú lesz ez így).
Dehogy van, még semmi konkrét fejlemény nincs a Neo kapcsán, éven belül simán lehet itt jelentős előrelépés bármilyen téren, 2021 végéig sok minden megtörténhet.
Bár jóideig nem fenyeget az a veszély hogy ide behoznak bármit is. Szép lassan a többi papír mocorog, lásd Masterplastot. Itt csak árlenyomás van, szerintem 1-2 évig ez is marad...
"max. 20 mrd-nyi eszközt szerezhetne az Akko, tőkeemelés nélkül" Bármekkora Eszközt be lehet hozni. A 20 MRD-nyi számított apport az a Saját tőkére vonatkozik tudtommal (~34M X 180/360 napos), és mivel ha eladósított eszközállományt feltételezünk, akkor a saját tőke változatlan maradhat, tehát 500 MRD-nyi vagy 1500 MRD-nyi eszköz is bejöhet az Akkoba, ha a saját tőke (nettó eszközérték) csak 20 MRD marad,az adósságok okán. Nyilván ez nem egy egészséges állapot lenne, de elméletileg lehetséges egy ilyen felállás is.
Igen, jó lenne, ha lenne már hír róla. Mindenesetre az a személyes véleményem, hogy Veres jobban jár, ha minél több cuccot tesz bele ezeken a szinteken (pl. 400-450) nyomtatott részvényekkel, mert sokkal nagyobb részesedést kap összesítve, mint ha egyenként tenné be, mert akkor már csak egyre magasabb szinteken kapna részvényeket, egyre kevesebbet.
Akko Invest