Prutkay már felbeszélte a Neo-s sajtóközleményben. Azt írta, hogy a BÉT meghatározó vagyonkezelő cégévé kívánnak válni. Ez a cím nagyságrendekkel nagyobb cégértéket jelentene, mert nem hiszem, hogy egy 6 milliárdos saját tőkéjű vállalat meghatározó vagyonkezelő lenne.
A papír nincs magára hagyva ez egyértelmű, még ha úgy is tűnik, a rv könyv tetszetős, de bizonyára az A terv dugába dőlt vagy tolódott. Terv az vagy van vagy ha nincs akkor egy patika befogadó papírt csináltak valakinek, akárkinek: vagy már megvan vagy nincs de valamire várunk. Szvsz hosszú lesz már hullámok sincsenek jóformán, baszott unalmas a dolog, de bezuhanni sem fogunk sem kilőni amíg nincs mire. Vagy wingre várunk de kezdem elengedni ezt a vonalat, vagy valaki másra : jobb esetben megvan kire rosszabb esetben nincs. Az osztalék nem érdekel sem a szit. Azt mondom Balázs Csabával jobban jártunk volna, már 7ezren tenge ez a szar vagy visszaesve onnan 4 ezren na bumm. De nekünk itt van AGy "úr" mr kitömöm jó szarul a népet a fügére, de még ez sem volt túl jól sikerült buli. Sőt.. Más szelek fújnak itt kérem szépen. Kedves it tag úr sem pofázza fel ezt a szart. Pedig "minuszban csücsül". Páran hogy örültek amikor vett... ha neki megéri 410en (vagy hol vett) akkor nekünk is. Aha! Na ott tudtam hogy egy darabig 410 sem lesz a papír. Lásd est 170 vagy 180.... bcs-t ide!
Persze, csókos haveri köröknél vannak az rvk nagy része, ezt mindig így csinálja/csinálta az AGY bagázs. Magam részéről, mint eddig is Wing tuti kizárva a befutók közül. Valami Veres érdekeltséget vártam volna, bár várok még mindig, csak mar kevésbé hiszek a buliban.....
A felhalmozás és a Dayton 24%-a nem zárja ki egymást sajnos... Megvannak a szatellit cégeik, akikkel vetetik, küszöböt nem lépnek át, jelzésre OTC. Nem voltam rest végignézni a részvénykönyvet - volt benne pár 1.000.000+ részvényt birtokló cég, akik szerintem csak az utasításra várnak. A kérdés csak, hogy mikor nyomják a gombot, mert jelenleg nem úgy néz ki a rv, amit magára hagytak, aztán majd lesz vele valami. TA alapján esélytelen ezt megmondani, pletyka már rég nincs a cégről (régen volt bőven...), a WING-nek a közelmúltban csomó esélye lett volna akár hivatalos bejelentést tenni, akár elhinteni valamit, de nem tették. Várnak.
Akko Invest