Teljesen egyetértek. Egy akkora méretű cégnél mint a Wing, felmerül a kérdés, hogy merre van még tovább fejlődési lehetőség. Az egyik irány szerintem a SZIT, a másik meg további terjeszkedés, akár nemzetközi szinten is. (A lengyelországi akvízícióból erre lehet következtetni.) A kettő egyébként nem zárja ki egymást, mindenesetre, ha további akvizíciókra kerülne sor, nagyban növelné a mozgásteret, ha a tőzsdére bevezetett cégként léphetne fel, főleg akkor, ha részben vagy egészbe részvényel finanszírozná a tranzakcióit. Persze az egész csak találgatás részemről, franc tudja Veresék hogy gondolkodnak, de nekem ez elég logikus lenne.
Meg látjuk. A nagy csönd nekem személy szerint annyira nem tetszik (de ez egyéni szocproblem). 3 hét múlva okosabbak leszünk, ha jön addig hír azért, ha nem jön addig hír akkor meg azért.
Szerintem még mindig van esély arra, hogy behozza. Ha nem hozná be, akkor vagy az a lehetőség élne, hogy csak Ádámosi ingatlanjai maradnak a cégben (amiért felesleges volt tőzsdére jönnie), vagy hogy az ingatlanjainak csak egy részét tenné ide (viszont akkor meg kéne bontania a Wing-et, nem hiszem, hogy sok értelme lenne szétszedni egy már jól működő holdingot). Talán a leginkább akkor tudná a tőzsde előnyeit kihasználni, hogy az egész Winget behozná. Egyrészt, ahogy vaktyuk99 korábban említette, a tőzsdére jövetellel javíthat a tőkehelyzetén (mivel elég magas a hiteleinek a mennyisége, jó része kötvényből), inverz módon nem részvények eladásával, hanem a részvények felértékelésével, majd egy részük eladásával; illetve ha SZIT-té szeretne válni később, akkor is adott lehet a lehetőség (bár akkor már nem a növekedés miatt lehet nekik hasznos).
Akko Invest