Ha szépen kezdik eltüntetni a pakkokat, akkor nem lesz vételi. Most utolsó pár százezres pakk eladása feltételezem azt szolgálta, hogy a kb 4,9% eltűnjön a látómezőből (sajna ez tény, mert nem jelentett senki sem).
Csak egy gondolat: ha csak ez történt volna akkor az utolsó kgy-n a tőkeemelés határidejét feltételezem meghosszabbították volna. Ez nem történt meg, hanem dobtak egy csontot a NEO-val, hogy majd valamikor, talán, valami, ha a bármi is együtt áll a szomszéd rothadó traktorjával.....szóval kezd a véget nem érő dolog lenni és nekem úgy tűnik, hogy majd Veres valamikor feltölti, de ez nem mostanság lesz.
Én továbbra is úgy gondolom, hogy a Wing túl jó a posvány BÉT-hez, nem kell neki a BÉT. Minek? Olyan kötvényesekkel akik a Wing mögött vannak felesleges is....... Most majd erre 10 beírják hogy szit meg minden.....amire meg azt tudom mondani, hogy nem cél (ha az lenne már évek óta úgy operálnának).
....azt akartad írni gondolom, hogy egész 2019-ben és annak nyarán várták a nagy bejelentéseket és tőkeemelést, bár arra meg befektetési tájékoztató a kifogás, ami alatt izgulva biztos nem készítettek mást elő párhuzamosan ha be akart volna jönni a Wingholding. Hülyeség.
Az lehet, hogy amit Peti84 mondott, lehet nem a Wing jön ide, mert az zavartalanul operál, fejleszt most is. Nem sokat zavar be a Covid 1. 2. 3. hulláma, hogy Mancika néni a sóhivatalban Zrt helyett Nyrt-t plecsnizzen rá, mert kb ennyi lenne hátra már csak ennyi idő elteltével.
Ezt lehetett tudni.A vírust lehetett tudni, hogy visszajön, semmi különös nem történik, ezt sokan írták, hogy csak jövőre lesz itt történés. Óvatoskodás van, semmi egyéb, én is így csinálnám a helyükben.
Lassan lehet készülni a buxákkal, és ha jól lesz árusítva (260-280) lehet venni. Szóval Zozikám nem baj, ha nem büfögtök semmit, szépen el***tatok egy 1 évet gyakorlatilag a semmire (csak ft basz*****ásra volt alkalmas az rv--tek), a szavad meg 2 ft sem ér (bár ugye ez nem meglepő a mai madzsarban).
Akko Invest