Még ehhez, ha már felcsaptam az Optent, legyen meg: Neo Property Services Zrt. korábban STRABAG Property and
Facility Services Zrt. volt. Neo Properity az Elitur Invest Zártkörűen Működő
Részvénytársaság tulajdona. Az Elitur pedig a WING Ingatlanfejlesztő és
Beruházó Zártkörűen Működő Részvénytársaság
tulajdona ami meg a WINGHOLDING Ingatlanfejlesztő és Beruházó Zártkörűen
Működő Részvénytársaság tulajdona, ami meg a DAYTON-Invest Korlátolt
Felelősségű Társaságé.
Tudhatjuk, ha apport lenne nem azt irnak h sajat forrasbol es hitelbol veszik meg es kell a reszvenyesek jovahagyasa is, akkor bejelentettek volna az apportot fel vannak ra hatalmazva...
Erre írtam tegnap, hogy egyik zseb másik zseb, vázlatosan. Az
Akko meg már akár mi is van Dayton, azaz Veres viszi (tegnapi dill után szintet
tuti, ez már nem kérdés). Persze, hogy rak bele saját céget. Kgy rábólintás meg minden
csak maszlag, úgy is meg lesz.
A Neo Property Services Zrt. korábban STRABAG Property and
Facility Services Zrt. volt. Vereséknek pont Agyék szállították le talán 49%-ot
tavaly az Elitur Invest Zrt. keresztül, így került vissza a Facility cég az
alapító Winghez. A Wing meg talán 7 éves futamidejű OTP hitelt kapott.
Közlemény dátuma: Budapest, 2019. szeptember 23.
”A WINGHOLDING Zrt. (székhely: 1095 Budapest, Máriássy u.
7.; Cg. 01-10-046503; a továbbiakban: „Kibocsátó”), a tőkepiacról szóló 2001.
évi CXX. törvény 55. §, továbbá a 24/2008. (VIII. 15.) PM rendelet 4. melléklete
alapján fennálló rendkívüli tájékoztatási kötelezettségének az alábbiakban tesz
eleget:A Kibocsátó ezúton tájékoztatja a tőkepiaci szereplőket, hogy
a közvetett tulajdonában lévő, Elitur Invest Zrt. (1124 Budapest, Lejtő u. 17.
A. ép.) 2019. szeptember 20-án 7 éves futamidejű hitelszerződést írt alá az OTP
Bank Nyrt-vel (1051 Budapest, Nádor u. 16.) 16.500.000,- eurónak megfelelő
forint összegben. A hitel célja a 2019. április 29-én megvásárolt NEO Property
Services Zrt. (1095 Budapest, Máriássy u. 7.) részvények vételárának részbeni
refinanszírozása.”
A KGY-n való szavazást azért szerintem senki ne élje meg nagy kockázatként, mert a >50% pár ember kezében lévő szavazatként simán bármit megszavaz - nem tépelődő kisbüfik döntésén fog múlni az biztos. Ha megvan az irány, akkor meglesz a szavazat is. Beatrix szavazatszámlálóként nem fog megizzadni mire összeszámolja az igen szavazatokat...
Tavasszal vehettél volna 300 alatt is, megérte akkor. Győzködni kéne tehát Verest h megéri neki is a Winget reité alakítani, tegye ezt Ádámosi, Prutkay és a többiek.
Ennél ez jóval bonyolultabb hogy belelássunk ki mit akar....itt olcso banki forrasok lehivasarol, kotenyprogramrol is szo van. Kimaxolják a forrasbevonast. Es ilyen kamatszinteknél naná h meglépik. Lehet ezért is vásárolta meg az Akko a Neo-t.
Inkább Veres vegyen még pár m db Akko részvényt, aztán a kötelező vételi úgyis csak formalitás, a többség nem fogja elfogadni, szóval 25-30%-al már részletkérdés lenne h mennyi idő alatt alakul át REIT-é. Később, évek múlva annak lenne értelme h az Akko kibocsát részvényt amiért cserébe üzletrészeket kap, ez jobb mint az IPO hiszen ott dönteni kell a pénz felhasználásáról, így viszont üzletrészekhez lehetne hozzájutni, bár ez utóbbi úgy lenne a legjobb ha még jelentős mennyiségű saját részvénnyel rendelkezne a társaság.
És ugye azt hittük hetfön ez lesz: pakkàtadás, min 33% küszöb, vételi ajanlat bejelentése. Év végéig számitott ra mindenki hogy letelik a veteli idoszak, mas lett a kotta ennyi....
Hát ideje lenne, a mezesmadzag 24% is gyanus aztan semmi juni eleje ota. Szerintem a vételi időszak VÉGÉIG fű se nő itt. És meg el sem kezdődött, csak megy a muttyantás.....Lehet a Dayton mégis elállt, nem jon Wing🤔?
emlegeted a kötelező vételit, de ahhoz előbb valakinek küszöböt kellene lépnie, ami nem történt meg (és szerintem addig nem is fog, míg nincs végleges menetrend)
A kgy.-n kérdeztem meg, hogy lesz-e csúszás a menetrendben, erre azt a válszt kaptam, hogy nem,utána odamentem Prutkayhoz, és mondtam, hogy a kérdésbe természetesen beleértettem a tőkeemelést is, erre mondta, hogy okt. 28 -ig van arra idő. Ugye, mi földi halandók, arra gondolunk, hogy egy tőkeemelėssel bejön a wing, de lehet, hogy másképp lesz, who knóws?
Negatív ingatlanpiaci v gazdasági hír miatt menne lejjebb, amúgy minden rendben ha nem lesz gond a külső működési környezettel, bár az árfolyam a befektetők hozzáállásán is múlik, hiszen nem lehet tudni h hirtelen ki gondolja úgy h kiszáll mert nincs türelme, tehát emiatt bolyong az árfolyam. Volt anno egy Justy nevű fórumozó, az hirtelen eltűnt, az elég érdekes dolgokat írt, visszajöhetne, kár h már nem ír.
Nekem is pontosan ez jutott ezembe. A füge pont ilyenekre jó, de szvsz meglehetősen bénák is voltak. Plusz a második nesze semmi fogd meg jól hírrel totális est média feeling, ott is pont ez a forgatókönyv ment egyik nap még réges rég..
Akko Invest