Topiknyitó: lea39 2021. 01. 25. 09:52

Akko fórum  

Moderált topic
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Labanc
Labanc csütörtök, 07:43
Egyébként pedig nem értem miért pécézték ki most így most Tokát, ha jól tudom pakkja nagy részét még kitörés előtt 320 körül adogatta el szakaszosan, nem ő volt az, aki a 396-ig tartó felszúrást így leöntötte. Aki hónapokkal ezelőtt hallgatott rá (én sajnos nem) az a mai napig hálás lehet neki, hisz továbbra is vaskos pluszban lehet. Természetesen megértem a frusztráltságot ami az elmúlt napok árfolyammozgásából következtethető, de azt javaslom ezt senki ne máso(ko)n vezesse le.
Donqatto
Donqatto csütörtök, 07:37
Előzmény: #10917  Toka
Én csak írtam a tényeket oda, semmi olyat nem írtam amit a jelentésből nem lehet kiolvasni
Labanc
Labanc csütörtök, 07:32
Akkom egyébként sose volt hosszabb időre, és bánom is hogy lemaradtam az emelkedésről, pedig páran ajánlották (Toka is, ezt kár lenne elvitatni/letagadni). De folyamatosan figyelem a chartommal, nézem hol lehet beszállni, hogy a kövi buliban már én is benne lehessek :)
Toka
Toka csütörtök, 07:31
Előzmény: #10913  Donqatto
Nagyon szivesen kifotozom neked minden vételem pannergybol is meg masterbol is, 1540 es 1600 kozti veteleim vannak.Kb 3,5m....ezt szivesen megtettem parszor mar mashol, igy nem okoz gondot.Ja es egy megjegyzesem még lenne feled, Maga mikor telefrocsogi a master forumot a sok negativ bejegyzesevel, gondol e pl Antal urra aki elmondasa szerint igen bevasarolt...néha nem is tudom Maga miert teszi, venni akar vagy csupan károrvend...terneszetesen Magat sem látom szivesen klubbunkban.
Labanc
Labanc csütörtök, 07:25
Előzmény: #10913  Donqatto
Én is benne vagyok a masterben ahogy a pannyban is, előbbi szerintem túl nagy ahhoz hogy hagynák bedőlni, utóbbi pedig eddig úgy emelkedett, hogy egy darab saját részvényt nem vettek, pedig rengeteget terveztek áprilisig. Stabil EBITDA, 2072ft-os célár, meglátjuk hova jut pár hónapon belül :)
Toka
Toka csütörtök, 07:21
Előzmény: #10910  BT55
Egyszeruen nem erzek igy ismeretlenul sem irantad mást mint undort, mindig azon izgultam itt hogy a bejegyzesed nyoman a forumolvasok a 2xx es szintekrol ne forduljanak el a papirtól.Azon kivul hogy minden nap atkoztad ezt az Akkot, nem tettel mást s most engem atkozol mert miért is?...mert en eladásba kezdtem 310 után?...te most is megteheted..meg en is a maradékkal.Nem erdemes am a csordával menni, hoborognek a tobbiek azt mész veluk...azert van intelligens ember is koztetek, .termeszetesen a Toka clubba maga nem johet.Amugy itt ti mindnyájan, akik a kezdetektol itt vannak- miota bejottem, vastag nyerovel tudjátok eladni a papirotokat.De Maga höbörög....i
Toka
Toka csütörtök, 07:13
Előzmény: #10911  Donqatto
Amugy van Masterem, jelenleg is vasarolom, a kockázat mindenhol van, de mint lahattad itt akkonál én turelmes vagyok.Nem kell venni s termeszetesen minel nagyobbra ertekeli vki a kockazatot annal kevesebbet vesz vagy nem is vesz.
Donqatto
Donqatto csütörtök, 06:50
Előzmény: #10912  Donqatto
Simán csődbe mehetne a számok es a kötvények alapján, de kiemelten ajánlott státuszt kapott a toka klubból mert volt neki, semmi másért 
Pannergy is...ATH-n venni...
Donqatto
Donqatto csütörtök, 06:48
GERI-inv
GERI-inv 2024. 11. 12. 06:30
Befektetésre kiemelten ajánlott részvényeink:
Pannergy
Masterplast
Appeninn
CIG
Donqatto
Donqatto csütörtök, 06:39
Előzmény: #10891  Toka
Nekem úgy rémlik a masterplastot is nyomtatók...ott nem nulla a rizikó...
BT55
BT55 szerda, 23:03
Remelem boldogan koltod majd karacsonyi ajandekra. Szep karacsonyt. 
BT55
BT55 szerda, 23:02
Előzmény: #10899  Toka
Lokupec
BT55
BT55 szerda, 22:53
Nem tudom kinek van igaza de ha ezek igazak akkor az osszes tetu akik miatt masok karokat szenvednek azt a karma utol fogja erni, de a csaladjat biztos. Ez ilyen, atkozni sem kell titeket. Gusztustalan podrok vagytok, az aranykorsag mar elvitte az agyatokat, semmi nem eleg?  Remelem boldogok vagytok a masok karan szerzett haszonnal egyutt. Lelketlen, hazug, kamu szarok. Hozzatok a magyar mintat. Atkozni sem kell titeket. 
Donqatto
Donqatto szerda, 22:29
Előzmény: #10906  orbitalis
Izgul itt valaki? Tisztában vagyunk hogy nem nyíl egyenesen megy 450-ig :)
orbitalis szerda, 21:08
Amúgy én leírtam, hogy 340-es szintig simán korrigálhat, csak le lettem húzva.
Ekkora emelkedés után ez tök normális.
Én az esést arra használtam ki, hogy a fent eladott pakkomat szépen elkezdtem visszavenni.
Donqatto
Donqatto szerda, 20:17
Nekem nincs bajom veled, én is ezt csináltam mielőtt a wing képbe került, le is írtam hogy arra volt jó, hogy 3 havonta meghúztàk eladtad az alján vissza, simán ezt vagy 4szer el lehetett játszani évente és mikor vettem mondtam is hol adom, nem írtam hogy el ne adják 
tommanto szerda, 20:12
Előzmény: #10903  Bpali
Milyen kamura?
Ma biztos front van, mindenki zakkant 😁
Bpali szerda, 20:08
Előzmény: #10902  stacstac
Én csináltam egy kört Akkoban majd kiszálltam . De biztos nem akkor fogok visszaszállni mikor kamura huzzák fel . 
stacstac szerda, 20:02
Előzmény: #10897  Bpali
egyébként imádlak Pali - csak annyira ugyanazok a dolgok jutottak eszembe, mint Neked - csak mindketten mást értünk alatta

jó spekit Neked
tommanto szerda, 20:00
Előzmény: #10899  Toka
Részemről oké, én se fogom örökké tartani, és nem is kell. Hajrá Akko 

Topik gazda

lea39
lea39
3 2 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek