"A NEO az év második felében kiemelkedően sok eseti megrendeléssel számol, amely várakozásaik szerint tovább javítja az első félévben elért rekordteljesítményt."
A menedzsment várakozásait felülmúló,
rekorderedménnyel zárta az első félévet a Budapesti Értéktőzsde Prémium kategóriájában
jegyzett AKKO Invest, miután árbevétele több mint 25 százalékkal 19,6 milliárd forintra nőtt
1,5 milliárd forintos EBITDA mellett. A kiemelkedő teljesítményt mutatja, hogy az első hat havi
teljesítmény megközelítette a társaság tavalyi teljes átfogó eredményét.
Nemrégiben Kiültem egy hasonló sztorit a Wáberersben. szépen kerestem rajta de hát idő kellett hozzá. ha jól emlékszem Tiborcék Tettek ajánlatot 2200-ra ugye hát az lófasz volt senki nem nagyon akarta adni, Majd utána érkezett a főgeciség, lenyomták 1800 ig az árfolyamot Gusztustalanul. Volt töltény vettem még lefele is, de nem voltam nyugodt megmondom őszintén, hogy meddig akarják nyomni. Azt hogy e között és aközött Van-e hasonlóság vagy Párhuzam azt döntse el mindenki maga. Tényleg ne legyen igazam de attól tartok hogy ide kell még türelem. ha itt is az lesz mint a Wabinal akkor gyűjthetünk még majd 210 220 körül is.
Akko fórum