Nem akarlak megbántani. De szerintem sokkal több értelme lenne ha a céggel kapcsolatban olvasgatnál spekulálnál. Rengeteg információ van fent a BÉT oldalán. Ha elolvasodot az akko közleményeket nem csak a beszámolókat már rengeteg információval fogsz rendelkezni. Ott vannak még a b+n és a neo beszámolók. Arról nem beszélve, hogy itt a fórumon ha elolvasod az elejétől a végéig az összes bejegyzést itt is rengeteg hasznos információval tudsz gazdagodni. Ha előveszel egy A4-es papírt és minden hasznos információt feljegyzetelsz lényegében össze tudod rakni a cég struktúráját/szerkezetét. Ebből pedig lehet spekulálni, következtetni. Ez viszont rengeteg idő, de közben izgalmas is, legalábbis nekem.
Maga a cég jó ez nem kerdés. Ha hülyék lennének a vezetők akkor nem lenne jó a cég sem. Minden okkal történik. Ezáltal ha változás lesz az árfolyamban akkor az is okkal fog történni. A tőzsdéhez kell szerencse, tudás, türelem. Ezek közül a tudást és a türelmet tudod befolyásolni,de ha nincs hajlandóságod, arra, hogy fejleszted magad és nem tanulsz meg türelmes lenni, akkor ne erőltesd tőzsdét főleg ne az akkot.
Elnézést ha sértőt írtam, nem ez volt a célom.
Sok nyerőt mindenkinek!
Maga a cég jó ez nem kerdés. Ha hülyék lennének a vezetők akkor nem lenne jó a cég sem. Minden okkal történik. Ezáltal ha változás lesz az árfolyamban akkor az is okkal fog történni. A tőzsdéhez kell szerencse, tudás, türelem. Ezek közül a tudást és a türelmet tudod befolyásolni,de ha nincs hajlandóságod, arra, hogy fejleszted magad és nem tanulsz meg türelmes lenni, akkor ne erőltesd tőzsdét főleg ne az akkot.
Elnézést ha sértőt írtam, nem ez volt a célom.
Sok nyerőt mindenkinek!
Akko fórum