Szia, ezért kérdeztelek anno hogy elhitted amit mondtak. Mert ha akartak volna tenni azért hogy vonzó részvény legyen már tehettek volna. Semmit sem tettek, lett volna idejük elég...
Ha a piac általánosságban esik, az AKKO követi. Ha emelkedik minden, akkor ez vagy stagnál, vagy durván esik. Az önkötögetéseket leszámolva nincs, vagy csak minimális a forgalom. Az AKKO honlapján tavaly szeptemberi az utolsó hír. A menedzsment hallgat, mint szar a fűben. Marad a prémium kategória és végre látszódni fog annak az elvileg kemény munkának az eredménye, vagy várunk valami szikrára? Az ötletekkel és felhatalmazással tudnak valamit kezdeni? Képesek rá? Innen az út lefele vezet, ha nem változik semmi... Tényleg érdekli a nagytulajokat, hogy milyen szinten van az árfolyam és elégedettek e a részvényesek? Szerintem nem...
A Bűnösök listája, akik még mindig tartoznak nekünk: Bosánszky Péter Márk (an: Bánhidi Éva) igazgatótanácsi tag (vezető tisztségviselő) 2300 Ráckeve, Tinódi utca 17. Horváth Imre Attila (an: Szécsényi Brigitta) igazgatótanácsi tag (vezető tisztségviselő) 1026 Budapest, Fenyves lejtő 6. Matskási István (an: Balogh Emőke Eszter) igazgatótanácsi tag (vezető tisztségviselő) 1039 Budapest, Királyok útja 297. E. ép. 3. em. 534. Prutkay Zoltán (an: Herczeg Judit) igazgatótanácsi tag (vezető tisztségviselő) 1101 Budapest, Albertirsai út 6/B 3. Székely Gábor (an: Szalai Katalin Eszter) igazgatótanácsi tag (vezető tisztségviselő) 2750 Nagykőrös, Filó Lajos utca 20.
Remélem is, hogy nem, mert így látatlanba, ismeretlenül is tele a púpom a kis háttértrükkjeivel, meg önmagától vesz-elad üzleteivel. Induljon meg inkább az árfolyam jó magasan szórja ki, az cest la vie, veszteni nem vesztünk vele! Azt már megmutatta, hogy számunkra pozitívat alkotni nem tud.
Pénzt keresni vele rövid távon lehetetlen, hosszú távon viszont az eddigiek alapján nagy bukó. Szóval ez nekem nem befektetésnek hangzik, hanem valami egészen mást mutat. Az, meg hogy nem érdekli őket, a jövőt teszi tönkre és a tőzsde itt ezt keményen beárazta előre.
Én sem értem... logikát itt kár keresni. Nem látnak benne fantáziát a befektetők. Osztalékot nem fizet és hiába hozza az eredményt, a menedzsment semmit nem tesz annak érdekében, hogy az árfolyam a helyén legyen. Felhatalmazásuk már van az SRV-re, de fingom sincs mire várnak.
Kiváncsi vagyok, mikor akarnak már valamit kezdeni a forgalommal, mert az egyre nyilvánvalóbb, hogy ezt csak az SRV indítaná meg, az eredmények senkit nem érdekelnek ezek szerint. A bizalomerősítés nem az erősségük...
Akko fórum