Szia Tommanto! Mennyid van benne? Én remélem az 1 %-ot elérem a közgyűlésig, mert lennének napirendi pontra javaslataim. Ha addig nem sikerülne összehozni, társulhatnánk.
Arra én is készülök, mert sok van benne sajnos.. bárcsak több eszem lett volna és appeninbe szállok be ehelyett. Akkor már Toka úr a presszót is megvehette volna ahová mindig betér
Hát a közlendők tárháza végtelen, de csak az igazán fontosakra összpontosítanak az elmúlt időszak tapasztalatait figyelembe véve. Én már a közgyűlésre készülök, de remélem addig tisztábban látok.
Azért érdekes, mert feltételezhetően biztos ismerték egymást az adás-vételkor, csak a bejelentést úgy gondolták külön előadóra-ügyintézőre bízzák és nem határozzák meg az ügymeneti sorrendet, időpontokat részükre. Mindez csak egy kósza gondolat, fel sem tételezem, hogy ennek más oka is volt.
..engem meg ez a mai nagytételu eladási pakk döbbentett meg, kiváncsi leszek holnap....az az ürge azért biztos akar valamit, az asszony is mindig elvisz engem a nagybevárárlásra.
Akko fórum