Topiknyitó: Törölt felhasználó 2004. 11. 02. 21:20

AKI NEVETNI AKAR, JÖJJÖN! (határidős részvények... :)))  

Az alábbi sztori egy másik fórum termése, de úgy gondoltam, talán érdemes rá, hogy szélesebb körben is ismertté váljon, pláne most, hogy van ok az örömre (nem lesz ánya emelés), és ezen akkorákat lehet nevetni, hogy nálam kb hónapos csúcs volt, tőzsde témában pedig talán ATH :)))
Tehát jó szórakozást hozzá, íme:
határidős részvény
Szerző: Zénó (IP-azonosítás)
Dátum: 04-10-24 12:46
Jó napot mindenkinek!
Én már sokat olvastam a részvényekről és nemsokára venni is fogok ilyeneket. Egy dolgot viszont meg szeretnék kérdezni. Amikor határidős részvényt veszek akkor ügye az van, hogy a postás egy bizonyos idő után határidőre leszállítja nekem a részvényt. Tehát a kezembe is vehetem. Amikor meg nem határidős a részvény, akkor meg nem küldik meg postán a részvényeket. Én szeretném a kezembe fogni a részvényeket, ezért azt szeretném kérdezni hol lehet határidős részvényeket venni? Ezeket ügye majd könnyebben eladhatom bárkinek és akár jóval magasabb áron is mint ahogy én vettem, úgy mint a használt autókat. Ügye?

Re: határidős részvény
Szerző: sap (IP-azonosítás)
Dátum: 04-10-24 13:08
Jajjaj....

Szerző: Lőwy Árpád (IP-azonosítás)
Dátum: 04-10-24 13:26
Keves Zénó!
Jó napot Neked is. Szerettetel üdvözlünk a részvények iránt érdeklődő lakosok között.
Minden információdat csak megerősíteni tudom. Részvény rendelés esetében - melyet természetesen utánvéttel is fizethetsz - rövidke 5 nap múlva már csönget is a postás az ajtódon és házhoz szállítja a ropogós, frissensült részvényt.
Határidős részvények esetében pedig természetesen minden részvényt JÓVAL MAGASABB áron adhatsz el, mint ahogyan vetted és így bőven marad majd pénzed a gyógypedagógia tanulmányaid finanszírozására.
To vábbi szép napot kíván neked és a többi ápoltnak:
Árpi bácsi

Szerző: HO (IP-azonosítás)
Dátum: 04-10-24 13:27
:-)))

Válasz erre az üzenetre
Szerző: Pomukli (IP-azonosítás)
Dátum: 04-10-24 18:21
HE-HE-HE!!!
Különösen a NASDAQ részvények házhozszállítása a legkedvezőbb, postafordultával már 30X is lehet:-))

Dátum: 04-10-24 18:22
Kedves Árpi bácsi!
Én nem járok semmilyen pedagógiai képzésre. Ápolóként sem dolgozok. Nem tudom honnan vette ezeket. Kérem válaszoljon a konkrét kérdésemre: Hol lehet megrendelni ezeket a határidős részvényeket?
Egyébk ént mindig akad valaki akire a beszerzési árnál drágábban lehet rásózni a különböző termékeket. A használt autókkal ezt már sokszor csináltam. Most ezt a határidős részvényekre is kipróbálnám.
Kérem segítsenek mások is ebben. Ne csak Árpi bácsi.

Szerző: sfinx (IP-azonosítás)
Dátum: 04-10-24 19:11
Kedves Zénó!
Először azt hittem, hülyíteni akarsz bennünket a beírásoddal, de úgy látom, ez nálad komoly... :-)
Határidős részvényeket a határidős piacon vehetsz, de ezeket nem azért nevezik határidősnek, mert a postás határidőre hozza ki neked, és bármennyire is szeretnéd, nem fogod tudni a kezedbe sem fogni őket...
Venni csak brókercégen keresztül tudsz, de mielőtt bármibe is belekezdenél, javaslom vegyél valamilyen tőzsdei alapismeretekről szóló könyvet, és olvasd el a határidős kereskedésről szóló fejezetet.

Szerző: Lőwy Árpád (IP-azonosítás)
Dátum: 04-10-24 19:31
Kedves Zénó!
Köszönöm soraidat.
"Egyébként mindig akad valaki akire a beszerzési árnál drágábban lehet rásózni a különböző termékeket. A használt autókkal ezt már sokszor csináltam. Most ezt a határidős részvényekre is kipróbálnám. "
Hogy milyen alávaló emberek is léteznek, felháborító! A beszerzési árnál drágábban rásózzák a termékeket az emberekre? Vérlázító! Népnyúzó, nyomorult spekulánsok!
Részvén yeknél ilyen becstelen dolog üldözendő! Aki tisztességes, az a beszerzési áron adja el! Esetleg alatta!
Üdvözöl:
Árp i bácsi

Szerző: VTS (IP-azonosítás)
Dátum: 04-10-24 20:16
Te Zénó!
Nem tudom feltünt-e, de itt téged hülyének néznek. És a helyzet az, hogy amit kérdeztél az az Abszol út (!) járatlanságot sugallja. Ha szabad tanácsolnom, egyelőre hagyd a tőzsdét, ellenben nézz (olvass) egy kicsit a dolgok után, ha tényleg érdekel. Ez egy külön szakma, tudomány és még ki tudja mi.
Üdv:
VTS

Dátum: 04-10-24 21:55
Szerintem fenti szerzővel kapcsolatban két eset lehetséges.
1. Remek tréfának gondolta, és jókat kuncog a reakciókon. (Szerintem ez a valószínű változat).
2. Tényleg ennyi ismerettel megy neki a tőzsdének. Ez esetben rá kell hagyni, ő is kell ebbe a társasjátékba...

Dátum: 04-10-25 11:14
Sajnos valóban hülyének néznek itt az emberek pedig az értesüléseimet az OTP bank főbrókerétől vettem. Vele beszéltem telefonon csak nem tudtam mindent tisztázni vele, mert hírtelen megszakadt a telefon és később már nagyon elfoglalt volt így nem tudtam elérni. Ezért jöttem ide kérdezni. Ez a főbróker mondta azokat, hogy úgy is lehet részvényt vásárolni, hogy csak egy előleget kell fizetni és mikor határidőre leszállítják, akkor kell a teljes összeget kifizetni a részvényekért. Az is meg van kötve, hogy nagy tételben lehet csak vásárolni. Minimum 100 db-ot kell. Ezért gondolom olcsóbban is kapom majd meg a részvényeket. A nagy tételben való vásárlás miatt. Azt is el lehetett dönteni, hogy novemberben vagy decemberben szállítsák e. Gondolom a takarékosság miatt minden hónapban csak egyszer szállítják le az addig összegyűlt részvényrendeléseket . Mikor mondtam, hogy én a kezembe akarom venni a részvényeket akkor kiderült, hogy valami nem tudom milyen helyen kell megrendelni ezeket a határidős részvényeket és nem a szokott helyen. A vonal viszont hírtelen megszakadt és most nem tudom hol lehet ilyen határidős részvényeket rendelni. Nekem az kell, hogy a kezembe foghassam. Ez azért kell, mert csak így tudom eladni utána jóval drágábban is akár mint ahogy én megrendeltem. Itt a környéken sok falú van ahol nem ismerik az internetet és bármit el lehet adni drágábban mint ami az internetes ár. A használt autókkal is ezt csinálom. Az interneten kinézem a legolcsóbb legjobb autókat és utána jókora haszonnal továbbadom a tanyasi vagy falusi embereknek, akik nem rendelkeznek arról információval menyibe kerül az interneten egy-egy használt autó. Szerintem ez a sikeres kereskedelem alapja. Azaz rendelkezz több információval az üzletpartnerednél. Szóval ne nézzenek hülyének kérem, mert én a nagy tételben rendelt részvényeket kis csomagokban sokkal drágábban el tudom majd adni mint ami a beszerzési áruk volt. Csak mondják meg hogyan lehet kézbe fogható részvényeket rendelni!

Szerző: buxer (IP-azonosítás)
Dátum: 04-10-25 11:23
Zénó , valaki itt megélhetési tőzsdés . Lehet ,hogy nem kiváncsi a kitünő gegjeidre . Engem szorakoztat .

Szerző: janóka (IP-azonosítás)
Dátum: 04-10-25 11:24
Esküszöm nem tudom eldönteni, hogy ez komoly, vagy szivatás.
Izaura óta minden lehetséges...

Szerző: Arsene Lupin (IP-azonosítás)
Dátum: 04-10-25 11:28
Valaki hülyül megint.

Szerző: Pitymalat (IP-azonosítás)
Dátum: 04-10-25 11:29
Ekkorat mar regen rohogtem :-)))))))))
Koszi Zeno! :-))
Es ha meg be is jon neki,
az lenne az igazi szam.
"Bela batyam, nem kene 2 db MOL reszveny?"
"Oszt mit kezdjek vele Zeno fiam itt a tanyan?"
"Hat jo lesz gyujtosnak a hideg teli napokra.
meg kedvezmenyt is adok maganak.."
"Zeno fiam, itt az all, hogy ennek az erteke 1000 Ft,
minek adnek ertek 12000 Ft-ot?"
Hat mert a Lehel piacon mar 13000 Ft, en is nagytetelben kaptam
11000 Ft-ert..."
:-))))

Dátum: 04-10-25 11:33
Annyiféleképpe n próbálkoztak már az oldal szétverésével. Ez új, ilyen még nem volt.

Szerző: Zseton (IP-azonosítás)
Dátum: 04-10-25 11:56
Kedves Zénó!
Amiket írsz, az tényleg akkora téjékozatlanságra utal, ami még újoncok esetében is meglehetősen ritka ezen a fórumon. Ne csodálkozz, ha néhányan egyből neked esnek.
Ahhoz, hogy komolyan tudjunk venni - házi feladatként - légy szíves nézz utána az alábbi fogalmaknak (ha van interneted, ez nem lehet gond):
- dematerializált értékpapír
- halasztott fizetési konstrukció
Üdv: Zseton

Szerző: Fann Tom (IP-azonosítás)
Dátum: 04-10-25 12:16
Zénó fiam!
Azt hiszem jó helyen jársz.Árpi bácsi nagy tételben kereskedik NASDAQ részvényekkel,ezért diszkont áron is kaphatsz tőle.Csakhát, mivel ornitológus az úr,ezért nagyon elfoglalt és egy kicsit várni kell rá.
Ajánlom,vedd magad előjegyzébe nála, a biztos siker reményében.
Fizetni majd csak azután kell, amikor rásóztad valakire:-).

Szerző: spade (IP-azonosítás)
Dátum: 04-10-25 16:38
Kedves Zénó,
Te a kereskedő paródiáját adod...gratula a jó bemondásokért....rem élem csak viccelsz mert ha nem, rövid úton elvesztheted a gatyádat is....mert itt Te vagy a tanyasi vagy falusi ember aki nem rendelkezel információval......

Szerző: X (IP-azonosítás)
Dátum: 04-10-25 18:58
Szerintem abból is látszik, hogy hoaxról van szó, hogy Zénó Lőwy válasza után még kedvet érzett tovább kérdezni. Pozitív, hogy a közösség nagy része ilyen mértékű tudatlanság láttán sem nézte le Zénót és megpróbált segíteni.
Szerző: Laurion (IP-azonosítás)
Dátum: 04-10-25 22:02
Kedves Zénó!
Soha vissza nem térő alkalom, nagyon megkedveltelek, többféle részvényt is tudnék Neked nagyobb tételben szállítani. Talán méltó üzletfelei lehetünk egymásnak, és ha én nem is annyira, de Te mindenképpen jól jársz majd. Valójában ugyanis ezek a részvények sokkal-sokkal többet érnek, de mivel Te nagy tételben is hajlandó vagy vásárolni, én is hajlandó vagyok diszkont áron a kezeidbe tenni féltve őrzött részvényeimet. Azzal ne törődj, hogy a tőzsdén esetleg kicsit olcsóbban is hozzá lehet jutni némelyikhez, mert az egy tökéletlen piac, és csak sokkal kisebb mennyiségeket lehet szerezni a részvényekből, meg nagyon sok a macera.
Gondolkozz a soha vissza nem térő ajánlatomon, amit most tételesen is eléd tárok:
2000 db Linamar részvény 1578 Ft/db áron, (az áfa benne van, és 10%-ot esetleg még alkudhatsz is), ez többek között mezőgazdasági gépeket gyárt, néha olyan akciót tartanak, hogy egy darab részvényért cserébe adnak két traktort! Bomba üzlet!!!
700 db Forrás törzsrészvény 1742 Ft/db áron, ezt ennél olcsóbban nem adhatom, mert én is ennyiért vettem az államtól beszerzési áron, csak nekem sajnos nincsenek olyan jó kapcsolataim a tanyasi és falusi lakosság körében, hogy 2500-ért adhassam el nekik darabját.
1000 db Tiszai Vegyi Kombinát részvény 6500 Ft/db áron, ennek különösen a tiszántúli, műtrágyát utáló földművesek körében óriási a népszerűsége, hatalmas a piaca arrafelé.
Bankrészvé nyeket nem ajánlok, mert csődbe fog menni az összes, és a nép, az istenadta, egyébként sem kedveli.
Viszont gyógyszereket ugye a vidékiek is szednek (talán), na azt vegyél sokat. Mármint ne gyógyszert, hanem gyógyszerrészvényt. Van is rögtön kétféle, valami Egis meg Richter, nekem sajnos nincs, de megpróbálok feltúrni Neked pár száz esetleg ezer darabot mindegyikből, még ha bukok is rajta valamennyit, mert szeretném ha Te meggazdagodnál, aztán esetleg majd meghálálod, amikor már több infód lesz.
Szóval egist határidőre adok Neked 1000 dbot 16675 Ft/db áron, elég ha a 75%-át fizeted csak ki előre, a többit, majd ha eladtad.
Richter az egy hihetetlenül jó részvény annak darabja megér vagy 34000 Forintot is, talán ha körbetelefonálok pl az otp-s brókerhez is, aki nagyon jó spanom, akivel Te is beszéltél telefonon, össze tudunk Neked gyűjteni 674 darabot, amiből 24 eleve reklámajándék (itt most elő kellett vennem a számológépemet, hogy nagyon rosszul azért én se járjak), a maradék 650 darabot pedig csak 90%-ban kell kifizetned, a maradék a Tiéd lehet utazási költségekre.
Majdnem elfelejtettem. Van még egy, bár attól nagyon nehéz szívvel válnék meg.
Brau.
Ha még nem hallottál róla, ez sörgyári részvény. Soproni Ászok, Borsodi Világos, Kőbányai Világos, Kanizsai Kinizsi, Szalon Barna - ilyeneket gyárt. Jó magyar söröket. És mit iszik a paraszt munka után? Bor mellett? Előtt? Hát persze hogy sört, méghozzá a világhírű, de mégis olcsó magyar sört! Ennek lenne a legnagyobb sikere, ezért nem adnám én se szívesen, mert nagyon értékes, ezzel még én is vidéki körútra akarok indulni egyszer. Te, ez egy olyan cég, hogy a közgyűlésre elég egyetlen darab részvénnyel elmenned, és ingyen sört ihatsz, és ingyen ehetsz a legfinomabb ételekből, amennyi csak beléd fér. A vendégük vagy. És a családod is, meg bármelyik rokonod, de nem kell igazolni, nem kérdezik. Megbíznak az emberekben. Évente egy alkalommal óriási buli van, azért tartják a közgyűléseket. DE! Képzeld, néha olyan jól sikerülnek ezek a bulik, hogy évente többet is rendeznek. Ezeket rendkívüli közgyűléseknek hívják, mert ezeken nemcsak sört lehet inni korlátlanul, hanem bármilyen töményet is, amit csak a cég gyárt. Gazdag cég, nem kell félteni. Nagyon jó a részvényesüknek lenni. Sokszor még családi ügyeket is segítenek elrendezni, pl jó suliba beíratni a gyereket, a legjobb kórházi ápolást biztosítani, meg ilyenek. Nincs is sok részvényesük, mert mindenki az akar lenni. Van egy nagy, úgy 195 cm és 130 kg, az jó sokat eszik-iszik mindig, egy asztalnál szoktunk ülni, meg egy kisebb, meg pár száz még kisebb, pl én is. Épp most lesz rendkívüli közgyűlés, amire már Te is elmehetsz, ha megveszed a részvényeim egy részét. (Az az igazság, hogy ezt tényleg nem tudom olyan olcsón adni mint a többit, mert a gyereknek hamarosan új ruhákat kell vennem, meg a kajája is drága - remélem megértesz.)
Tehát 100 db részvényt tudok Neked adni, ennél nem sok embernek van több ebben az országban. A Tőzsdei Egyéni Befektetők Érdekvédelmi Szövetsége szerint 85,416 Forintot is kérhetnék egy darab ilyen osztalékelsőbbségi részvényért (ja ezt nem is mondtam, ez osztalékelsőbbségi, azaz amikor a tortát osztják a buliban, Te előbb kapsz és nagyobbat), én viszont hajlandó vagyok kicsit olcsóbban, 85415 Forinton megválni tőlük. Mondom, ebből nem nagyon tudok többet engedni, mert az anyatejes csecsemő kosztoltatása nagyon sokba kerül a családnak. Esetleg ha egy szívhez szóló levelet írsz nekem bármilyen különleges méltánylást érdemlő körülményre hivatkozva, elengedek a vételárból 3 millió forintot, mert nem akarom a brókercégemet tovább gazdagítani.
Nem kell azonnal döntened, rágd át alaposan az ajánlatomat, nézesd meg egy ügyvéddel is esetleg, (csak vigyázz velük, át ne verjenek azzal, hogy esetleg lebeszélnek erről az óriási üzletről, azért, mert ők akarnak velem üzletelni helyetted).
Megadok Neked egy telefonszámot, de kérlek tartsd titokban, ez egy teljesen privát szám, és csak a legbizalmasabb ismerőseimnek szoktam megadni. Halkan írom, hogy meg ne hallják: 06-10-657-8488.
Hívj ha döntöttél, és érdekel az ajánlatom, vagy valamelyik része, és akkor megbeszéljük a részleteket, és hogy mikor küldöm postán a részvényeket.
mielőb bi válaszodra várva
üdvözlettel,
L aurion

Dátum: 04-10-26 09:00
Laurion:
Remek ajánlat. :-)))

Szerző: quanto (IP-azonosítás)
Dátum: 04-10-26 09:05
Laurion:
Nagyo n jó! :-)))

Szerző: Blaise (IP-azonosítás)
Dátum: 04-10-26 09:53
Hat ti keszen vagytok :)))
Zenot meg szurokba martanam majd tollba ahogy azt hajdan volt szokas a csalokkal. ;)
Blaise

Dátum: 04-10-26 11:36
Hölgyeim és Uraim!
Maguk közül sokan csak gúnyolódnak rajtam vagy viccnek gondolják az egészet, pedig én komoly kérdést vetettem fel. A kérdésemet mégegyszer utoljára megpróbálom megfogalmazni az önök szakmai nyelvén, hisz közben utána néztem néhány dolognak és szakszónak, ha így sem vesznek komolyan többet nem írok önöknek.
Hol lehet vásárolni vagy rendelni fizikailag előállított - nem dematerializált - bemutatóra szóló értékpapírokat?
Olya nt mint ami itt is van:
http://www.tozs desztori.hu/resz/ima ge_112.html
Tehát fizikailag legyártott bemutatóra szóló részvényeket szeretnék vásárolni. Ha ezek mind úgynevezett elsőbbségi részvények az sem baj. Azt legalább mégdrágábban tudom majd eladni az embereknek.
Remélem a szakmai nyelven megfogalmazott kérdésemet már nem söprik le az asztalról a komolytalan vicceikkel.

Szerző: Pomukli (IP-azonosítás)
Dátum: 04-10-26 12:33
Lau:
Szerintem rendezz be egy nyomdát:-))
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2005. 11. 04. 11:24
Előzmény: #30  Törölt felhasználó
(o:
Törölt felhasználó 2005. 11. 04. 11:20
Előzmény: #14  Törölt felhasználó
hogy Ti miket bírtok találni??!! :)
Arp, nekem is van egy tippem, hogy ki lehet az (sztivi?)
Törölt felhasználó 2005. 11. 03. 13:52
Előzmény: #28  Törölt felhasználó
"Akinek az ötlet tetszik, annak el kell mondanom, hogy sajnos illegális, mert tőzsdére bevezetett részvénnyel nem lehet tőszdén kívül kereskedni (tőzsdekényszer)."

Ez nem igaz
Törölt felhasználó 2005. 11. 03. 13:39
Előzmény: #27  prfecó
Goldsun nem kell valakinek ?

Majd egy napot álltam érte sorba ....
prfecó 2005. 11. 03. 13:03
Mogul , bemész bármelyik jól menő bróker irodájába, bankvezér belső szentélyébe ott lognak a régi részvények. Pl Rimamurányi Kőszénbányák. Nekem csak Ruggyanta Gyár van. Van aki ezt gyüjti később nagy érték lesz. pl.Balatofüszértem is van
mogul 2005. 11. 03. 12:51
Előzmény: #25  Törölt felhasználó
Bocsi Emberek!
Én is végigolvastam ezt a fórumot, de nem vagyok benne biztos, hogy az emberünk olyan butuska mint gondolnátok.
Pl.: mi van akkor ha megvesz pár db. (nem több száz) részvényt papír formában kézhez kapja. Majd amikor dematerializálják őket, mint a bélyeget csak a papír kedvéért gyűjtők megveszik akár 30* áron??? Eh???
Lehet, hogy nem is olyan nagy hülyeség.
Törölt felhasználó 2005. 11. 03. 09:39
Előzmény: #24  Törölt felhasználó
Na latod ezt sosem lehet tudni. Barkibe belebujik az ordog. Kicsit kikellsz magadbol hihetetlen baromsagokat tudsz irni (persze ezt most nem szemelyeskedesnek vedd), magyarul barki irhat be egy ilyet, aki kisse fel akarja dobni a forum szurkeseget. Ilyen humorerzekhez igen nangy gogyira van szukseg. Nem veletlen hogy a primitiv, bocs ecceru embereknek nincs humorerzekuk. Szerintem nem az volt a celja hogy lejarassa a forumot, epp ellenkezoleg. A masik meg a legviccesebb a tobbiek reagalasa. Ha teszem azt nezel egy kesz atveres showt, akkor ott sem elsosorban az atveron nevetsz, hanem az atvert reakciojan. Ez a parodia lenyege. Attol meg a beiro lehet teljesen normalis, es szakmai guru. Ezert irtam, hogy barki lehet.
Törölt felhasználó 2005. 11. 03. 09:29
Előzmény: #23  Törölt felhasználó
"es talan az egyik legnepszerubb es tiszteletre meltobb forumtarsunk."

azt nem merném állítani.
Törölt felhasználó 2005. 11. 03. 09:01
Előzmény: #22  prfecó
Amugy tenyleg! Mi van ezzel a Zenoval?
Azota is irt anno? Vagy eltunt mindorokre. Esetleg az van amit arp mondott es most is itt van koztunk alneven, es talan az egyik legnepszerubb es tiszteletre meltobb forumtarsunk. Meg az is lehet hogy tobbet keres mint az egesz forum egyutt veve.:)
Ha valaki ennyire ert a hasznaltautokhoz, akkor a hati tozsde mar igazan semmiseg...
Amugy nem rosz a hasonlat amit mond. Vegul is jaccuk itt az agyunkat, hogy mlyen nagy dolog is a tozsde, pedig ugyanazt csinaljuk mint a hasznaltauto kereskedok. Olcsobban veszunk, hogy dragabban eladhassuk. Csak pl. a MOL reg adoja kisse olcsobb:)
prfecó 2005. 11. 03. 06:59
Kedves Lau !
Ebből a szöszenetből is lehet látni vérprofi és jó humoru vagy, azonban szeretném a felajánlott Richtereket megvenni az elszegényedett vidékiek támogatása érdekében a közel 16.000 Ft +/- 10 % áron.

A Brau közgyüléseken nem vehettem régebben részt , mert nem volt , most már kivonták a forgalomból. Én csak a K+H Bank Rt közgyülés utáni fogadásán szoktam belakmározni , mert tudjátok nem lopott még elegett a Kulcsár,Rejtő féle társaság ( akkor még ugy tudták ), de ugy érzem a következő közgyülésen is lesz dinom-dánom.
Pick-en mindig volt téliszalami bemutató. Most Csányi Ur sporolni fog a négy-öt részvényes esetén.? Kapnak üditőt is.? Az Antenna közgyülésen remélem találkozom még kisrészvényesekkel - pl. Tebész - és a svájci uj tulaj remélem nagy lakomát csap majd.( ha már az árfolyam nem ment fel 6000 Ft-ig köszönve a kedves orosz Rahimnak)
Lau remélem Zénoval a kapcsolatot tartod Egyébként néha én is ennyi információval rendelkezem pl. pflax vásárlásakor( tegnap jött ki a farba)
Knight Tyris 2005. 11. 02. 23:49
Előzmény: #16  Törölt felhasználó
Én sem néztem a dátumot. :o) És tényleg azt hittem, hogy Laurion a vicc kedvéért valós 1000Ft-os árkedvezményt adoott a richterből. :o)
Hát nevetés az itt is van, szerintem mi is vagyunk néha-néha ilyen pihentagyúak. :o)
Törölt felhasználó 2005. 11. 02. 19:18
Előzmény: #19  Törölt felhasználó
csak semmi nosztalgia - van azért itt is kacagás.
Törölt felhasználó 2005. 11. 02. 19:06
az élet meglepőbb tud lenni minden kitalációnál:)

a portfolio elött sok ideig oda jártam,mielött elcsendesedett volna.tulajdonképpen arsene lupin,és társai minden nap remek szórakózást nyújtottak nekem.persze amellett nagy fejek is voltak majd mindahányan.kár hogy vége lett,pedig most hogy viszontláttam arsene nevét a hozzászólók közt kezdtem reménykedni,hogy újra...de elnökúr kivettea biliből a kezem.
itt is nagyon jól érzem magam,de ez más közeg már,bár buxer,és spade,meg lau is képviseli azt a korszakot itt:)
bocs a kitérőért.
Törölt felhasználó 2005. 11. 02. 18:18
Előzmény: #17  Törölt felhasználó
Mégegy - annak ellenére mondom ezt, hogy az eredeti cucc ha jól látom a tőzsdehír-ről van.

Csók- puszi: a.r.p.
Törölt felhasználó 2005. 11. 02. 18:15
Szia Elnökúr!

Eléggé jól eligazodok az emberek között. Nem fogod elhinni , de meglátásom szerint Zénó most is itt játszik közöttünk a homokozóban - álnéven.

Na ez a muris....
Törölt felhasználó 2005. 11. 02. 18:03
Előzmény: #15  Törölt felhasználó
Ugyeugye?
Ez volt az egyik oka annak hogy elovettem ezt a pososodo kis topikot a padlasrol:)
Ennyit er egy igazi bika. Ha megnezed a datumot potntosan egy evvel ezelotti. Vicces nem?
Törölt felhasználó 2005. 11. 02. 17:34
Előzmény: #14  Törölt felhasználó
köszi elnökúr!
nem néztem a dátumozást így tök azt hittem,hogy ez új topik:))
mindenesetre igy tudatlanul furcsállottam,hogy lau ilyen alacsony árakon akar megszabadulni a papírjaitól.:)
megdöbbentő,hogy mindegyik szám kb stimmel is a mostani árakra.
Törölt felhasználó 2005. 11. 02. 16:59
Előzmény: #13  Törölt felhasználó
Kedves forumtarsak!

Ket okbol vettem elo ezt a topikot. Szerintem ez egy oriasi sztori es meg azt is kedvre deriti aki esetleg ma bukott, vagy nem jo napot zart, masfelol felo hogy esetleges uj forumozok nem olvastak, marpedig ez mindenkinek JAR, mert nevetni jo.
A harmadik ok a kettobol :) hogy nezzetek meg Lau ajanlatat. Akkor fetrengtem a nevetestol pl a 32000-es ricsin, mert akkor meg valahol 21000 kornyeken mozgott de vissza lehet nezni. Szoval vicces hogy ami akkor meg csak trefa volt az arfolyamokat illetoen az azota valosag, sot mar tul is szarnyalta Na ez a fundamentalis elemzes szerintem:)
Nagyon jo szorakozast mindenkinek aki meg nem olvast, vagy esetleg ujraolvassa. (en masodszorra is rekeszizomlazat kaptam...)

Ui: Nektek nem hianyzik a BRAU?
Törölt felhasználó 2004. 11. 04. 09:46
Előzmény: #6  minden6ó
Van benne, de azokat szándékosan rakta bele, mert a móka része. Ugyanúgy, mint a nem teljesen kifinomult stílus és a nyelvi bicsaklások. Ez egy Szakács Béla, ha mond ez valakinek valamit, csak itt interaktív. Az Index fórumán olvasható a Kávéházban Szakács Béla naplója, ugyanilyen stílusban íródott álnapló, az igazi Kisember semmit nem értő tévelygése a bonyolult nagyvilágban. Érdemes elolvasni azt is, mert fantasztikus stílusparódia és az első párszáz naplóbejegyzés frenetikus. Egész rajongótábora alakult ki a fazonnak. Sose derült ki, ki alkotta.
Egyébként Laurion, grats. :o)
Törölt felhasználó 2004. 11. 03. 20:32
Előzmény: #11  Törölt felhasználó
Örülök, hogy ilyen sokatoknak tetszik, szerintem is haláli egy pofa. Beír egy fórumba azért, hogy segítsünk neki átverni a "tudatlan" vidékieket. Megáll az eszem. Szerintem nem kamuzott. És azért vannak benne helyesírási hibák, de valóban nem sok ahhoz képest.
Zolko, természetesen tudom, hogy mit gyárt a Brau, márcsak a bojkott miatt is tételesen tudnom kell, hogy mit nem iszok... :)
Bizonyíték a Brau topikokban, vagy pl ma du írtam a tippsarokban:
"Re: Ki adja a Ricsit? Elözmény válasz erre 15:00
Bizony! :)
Elnökúr, még annyit, hogy van a szövegben jó néhány szándékos tárgyi tévedés, pl Brau ugye csak a sopronit gyártyja a felsoroltak közül, szóval nézz utána, ha valami gyanús benne.
Laurion"
Törölt felhasználó 2004. 11. 03. 20:24
Előzmény: #10  Törölt felhasználó
Lau!
Isteni ez az egész történet. Köszi! Bár egy kicsit átverted a tudatlant. A Brau-nál említett sörök közül csak a Soproni Ászok a Brau Union terméke. A Szalon Sör a Pécsi Sörfőzde Rt., a többi pedig a Dreher Sörgyárak Rt. terméke. Bocs', csak ez a doktori disszertációm témája és a hobbim. Így precíz. A sztori egyébként PERFECT!
Törölt felhasználó 2004. 11. 03. 18:52
Előzmény: #9  Törölt felhasználó
Sziasztok!
Kamu, vagy nem, szvsz nem számít, mert tündérien aranyos az egész.
Nem a tudatlansága, hanem a lókupeci észjárása, azazhogy annak bemutatása.
Köszi Lau!
Törölt felhasználó 2004. 11. 03. 13:50
Előzmény: #8  Törölt felhasználó
Hát persze, hogy kamu! A tudatlan ember nem henceg azzal, hogy tudatlan, és inkább csöndben marad!
Akinek az ötlet tetszik, annak el kell mondanom, hogy sajnos illegális, mert tőzsdére bevezetett részvénnyel nem lehet tőszdén kívül kereskedni (tőzsdekényszer).
Törölt felhasználó 2004. 11. 03. 12:13
Előzmény: #7  minden6ó
Szerintem is kamu az egész, de egy ideig jópofa.Kiváncsi vagyok meddig.
minden6ó 2004. 11. 03. 11:03
Előzmény: #6  minden6ó
Bocs sziasztok.
Nekem még nem megy ennyire az írás!
minden6ó 2004. 11. 03. 11:02
Előzmény: #4  matteo
Sziaszok.
Ha megfigyeltétek egyetlen helyesírási hiba nincs az írásában!
Aki így tud írni, az nem ilyen tájékozatlan!
Törölt felhasználó 2004. 11. 03. 10:31
Előzmény: #4  matteo
Matteo,
a csalás az egy BŰNCSELEKMÉNY.
Minősítő körülmény, ha üzletszerűen csinálja.
matteo 2004. 11. 02. 22:51
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
Az egy dolog, hogy semmi köze a tőzsdéhez, de az ötlete majdnemhogy zseniális!
Ha van olyan meggyőző képessége, amivel bármit rá tud tukmálni az emberekre (szegény falusiakra pláne), sokkal nagyobb pénzt csinálhat, mint bármelyikőtők.
Csaló , de - hacsak nem maga nyomtatja a részvényeket - legális.
Én nem vagyok jó kereskedő, mert sajnálnám ilyen szinten átverni a parasztokat, ő gátlástalanul megtenné. A lehetőséget jól érzi, csakhogy a dematerializáció miatt már véghez vinni legálisan nem tudja.
Törölt felhasználó 2004. 11. 02. 22:50
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
Kedves Lau!
Nagyon hálás vagyok neked, hogy megosztottad ezt a gyöngyszemet.
Becssz óra soxor sírtam a nevetéstől, pedig nem szép dolog, mert nekem is voltak aztán kérdéseim de ez valami csoda!
(amúgy ez a tozsdehirről van?)
Igen gagyi napom volt ma, kereskedni sem volt lehetőségem, (pedig lehetett volna mit....), de most már jobban alszom.
Még1x köszi!
Egyébként nekem is vannak falusi ismerőseim, ha tényleg van ilyen árom braug akkor vennék én is, mert ottan lent nagyon iszják azt a sört ja.
Törölt felhasználó 2004. 11. 02. 22:03
Mond ez tényleg?
Hol lehet ilyen jókat olvasni?- befizetek...
Ja, nekem van egy fölös nyomdám,
mit kérsz? vagy társuljunk?

Topik gazda

Laurion
Laurion
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek