ismeritek ezt a részvényt? a régi Ambac Financial Grp. leszármazottja! van valakinek ilyen részénye rajtam kivül? vélemény a jövőt illetően? hajrá abkfq:)
nem drága, direkt brokeren keresztül csinálom igy mégolcsóbb, és azért az otp mert a himihumi magáncégekbe nem bizom meg, akik ugyan lehet hogy olcsóbbak, csak az is lehet hogy egyiknaprol a másikra becsődölnek és a péééz oda
Az mégrosszabb!
Veszel mondjuk 10e db-ot akkor már rengeteg lenne a broki díj saxon, de még interactivebrokersen is.
Fionál meg fix 10$.
Nemm indegy azért, hogy 200$ vagy 10$...
Amúgy tud valaki oylan brókert ahol ilyesmi (értsd: centes) papírokkal olcsón lehe tkereskedni.
Csak mert pl saxonál 0.02$ egy részvény ára, és ez ilyen alacsony árnál elég borsos.
Én fio-ról tudok ahol fix díj van, de azt egy ismerős tapasztalatból nem ajánlotta.
Más céget esetleg tud valaki?
Az nyilvánvaló, hogy ebbe olyan pénzt kell csak betolni amit ha elhasalsz akkro nem fáj, vagy lehet még ki be ugrálni is, várni az alját, ilyesmi.
Ki tudja, lehet aki ezen a szinten belevesz pl a Lehmann-ba az pár év múlva a csődeljárás lezárásával nagyon jól fog járni.
a cikkek arrol szólnak hogy megvan a terv, amivel rehabilitálják a céget és kifizetnek mindenkit! tehát vmilyen befektető nagy pénzt tesz bele, egyértelmü hogy későbbi bevételek reményében, ehhez képest rendkivül olcsó a papir! 0.14 euron belevettem, most 0.18 és bő két hete jött még csak ki a hir hogy rendbeteszik
Én is régóta figyelem ezt a papírt, terveztem is volna vételt.
Csak itthon vagyok beragadva egyenlőre.
Hosszú távon jó lehet.
Meg azért az se midnegy, hogy itt ezekben a papírokban van forgalmom is (magyar spekipapírokhoz képest).
Fanni és Freddi-vel mi a helyzet, azokat nem követem.
igen láttam, de jelenleg nem fektetek be magas kockázatú papírba... nagyon jó befektetés lehet, sok pénzt lehet vele kaszálni, de sokat is lehet vele bukni...
csődvédelem alatt áll, lehet jól jön ki belőle, de lehet nem. 50-50%. A freddi mac vagy a fannie mae sem rossz, ha szereted a magas kockázatokat...
ABKFQ - Ambac Financial