Tegnap olyan videót posztolt Donald Trump a Twitteren, amihez hasonlót valószínűleg még nemigen láthattunk hatalomban lévő elnöktől. A rövid anyagban Trump leteper, majd a földön ütlegel egy embert, akinek a feje helyett a "CNN" felirat szerepel.
twitter majom
Merkel kemény figyelmeztetést küldött Trumpnak
2017. június 30. 09:07
Angela Merkel német kancellár tegnapi beszédében kiállt a szabad kereskedelem és a környezetvédelem érdekében történő nemzetközi fellépés mellett, és az ígérte, hogy harcolni fog ezek érdekében. Ez elég egyértelmű üzenet Donald Trumpnak a jövő héten Németországban sorra kerülő G20 találkozó előtt.
A törvényt az ember hozza. Az embernek vannak rossz döntései.
De abban igazad van, hogy várjuk meg az eredményt. Amennyiben a döntéseinek jó eredménye lesz, akkor megemelem a kalapomat előtte.
Gondolod, hogy engem személy szerint érintenek Mister Trump döntései?
Arra viszont nem találsz példát, hogy én milyen módon minősítettem az országok vezetőit. Lehet persze azért mert egy kő alatt éltem és eszembe sem jutott!
Minden törvénynek vannak következményei, de a megítélésükben várjuk meg a eredményeket is! Lehet kibeszélni azt, de semmi véletlen nincs abban, ha megszületik egy törvény! Minősítsük a törvényt emberi módra! Nem az embert!
Nem a közérzetem javítása miatt írtam, és nem is állítottam semmit, amit szerintem az USA elnökének tenni kellene.
Egyébként meg a te megállapításodból is vissza lehet vezetni, arra, hogy vagy egy kő alatt éltél az utóbbi hónapokban, vagy csak nem bírod felfogni a következményit Trump döntéseinek.
A Trump!
és izgalmas