Topiknyitó: tokos. 2008. 03. 07. 09:03

A nap mondata  

hvg.hu: Becslései szerint hány roma megy el szavazni március 9-én?

Kolompár Orbán: Kevesebb, mint az országgyûlési választásokon. Az eddigi tapasztalatok legalábbis ezt mutatták. Egyébként fölöslegesnek tartom, hogy négy-ötmilliárdot költenek el a népszavazásra. Ebbõl a pénzbõl mind az 550 cigánytelepet fel lehetne számolni Magyarországon, enyhíteni lehetne a romák szociális nyomorán.

Különben is, elképzelhetõ, hogy azon a napon a cigányok többsége már kinn lesz a földeken, mert kezdõdnek a tavaszi munkák.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2008. 03. 07. 09:28
Előzmény: #6  martin36
Story :
Látom ám, hogy a roma-koma, kerékpározik a földúton. Amivel semmi bajom nem lenne hacsak ...
A kerékpárvázán szépen sorban szerszámok : Ásó, kapa, csákány !
Ez - gondoltam magamban - dolgozni megy ! Feltöri az ugart ! Vagy építkezésen alapot ás ...
Csakhogy ...
Abban az irányban amerre haladt a környékbeli reptér van. Nem feltörésre váró gyep, nem kiásásra váró alap.
Gondoltam egyet, utánna mentem ...
Látom ám, hogy a reptér betonját övező terület lövészárkokkal szabdalt harctérre inkább hasonlít, mint legeltetésre alkalmas gyepre! Dolgoztak ottan vagy heten is! (ennyien fértek a kimustrált Ladába)
A régi vezetékekről lehántott szigetelést meg vígan lobogtatta a szél ...
tokos. 2008. 03. 07. 09:26
Előzmény: #6  martin36
Persze az is érdekes, hogy miképp lehetne egy-egy cigánytelepet 8 millából felszámolni, de ez apróság.
martin36
martin36 2008. 03. 07. 09:16
Előzmény: #5  -bubu-
Hát el kellett olvasnom az utolsó mondatot vagy ötször,mire elhittem,h mit látok...:-)
-bubu-
-bubu- 2008. 03. 07. 09:15
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
hogyne lenne:)) egész évben van náluk, igaz nem a földeken hanem mások raktáraiból:))
Törölt felhasználó 2008. 03. 07. 09:11
Előzmény: #3  Törölt felhasználó
Még nincs betakarítás!
Törölt felhasználó 2008. 03. 07. 09:11
Előzmény: #1  tokos.
Nóóóóórmális?
-bubu-
-bubu- 2008. 03. 07. 09:05
Előzmény: #1  tokos.
:o)))))))))))

Topik gazda

tokos.