" sot sokminden pl lakasok eladasi/berlesi ara is euroban van szamolva es megadva. " Mondjuk ingatlanbérlés cégeknél már rég elég sok helyen EUR-ban történik itt Magyarországon is. Irodák esetében meg szinte kizárólag abban.
Na, hat még csak az kellene ennek az orszagnak, még egy gazdasagi csőd. Itt sosem lesz euro, legalabbis a forint helyett biztos hogy nem, maximum akkor, ha az egyik orszag ugy dont pl Ausztria, ez csak egy pelda, hogy olvadjunk ossze az orszagukkal. Pl Romaniaban hivatalos penznem az euro epp ugy mint a lej, es pl Bukaresten vagy nagyobb fejlettebb varosokban emberek kerhetik a fizetesuket is euroban, sot sokminden pl lakasok eladasi/berlesi ara is euroban van szamolva es megadva. De az az igazsag, hogy Bukarest fejlettebb mint Budapest. Meg nem is biztos hogy az EU jovahagyna az euro bevezeteset, attol fugg, hogy ok mennyit profitalnak belole es nem e lesz csak teher nekik.
Nem népszavazás dönt erről?Mintha a belépést is így döntöttük volna el!Nem hiszem,hogy követnénk a britteket,ahhoz még ezek a fijjug sem képesek.Ez nem migráns kérdés.
Szépen le fel csuszkál az euro majd átváltjuk 500-n-Akkor adják csakm németek se kapták meg 1:1 ben csak 1 a 1,5-ben átváltást-Na és akkor felvásárolnak mindent náéunk… Mi és hogy volt szlovénoknál az euro bevezetésekor tudja valaki?
Csak a "kényszert" tudom értékelni az eurós véleményedről! Ha kényszerből, abból nekünk sosem lesz olcsó megoldás! De hogy még drága is legyen, azt gazdaságilag és pénzügyileg sem gondolhatod komolyan.
TEHER alatt nő a PÁLMA !Lesz EURO, de nem saját akaratból.A nyugati cégek harcolják ki a bevezetését vagy odébb állnak keletre.Ha bevezetjük idő előtt itt maradnak még jó pár évig.Tudomásul kell venni, néha a DRÁGA a legolcsóbb megoldás.Tudni kell a nagyok fújják a szelet, mi kicsik csak beleállhatunk vagy elfújnak.Az élet nem egy habostorta, ha nem kemény valóvilág !
Értem én, de minek az euro? Kényszerből? Az meg milyen gazdasági fogalom? Mivel van összefüggésben? - Nagyon jól tudod, hogy az csak ráfizetéssel mehet, forintból, eurot! Ellenben, ha szinkronizálva lesz a váltás és megkaphatjuk legalább... Ah nem is folytatom mert csak találgatás lesz ennek is a vége, persze az is csak okosnak mondott gazdasági szakemberek szájából.
A magyar euró!