A korábbi évekhez hasonlóan 2013-ban is nagyon jól teljesített a Fidesz-közeli Közgép: több mint 90 közbeszerzésen nyertek, de a leányvállalatai sem panaszkodhatnak. A cégek, illetve azok a konzorciumok, amelyeknek tagjai voltak, több mint 380 milliárd forintot nyertek 2013-ban különböző tendereken. A Közgép nemcsak vasutat és autópályát épít, hanem radioaktív hulladéktárolókat, de megjelent az energia- és távközlési szektorban is. A cég minden évben megnövelte az árbevételét, és milliárdos osztalékot fizet ki a tulajdonosainak.
Ezek az ebberkék sajnos mind a berögzött hazug dilettáns Orbán banda agymosott országának a logikátlanul gondolkozó egyedei, akik még ölni is képesek a hazugságukért.
Nem túl gyors a felfogásod!Most írtam le, hogy liberálisok nem cigányoznak , cigányok nem nácik, stb stb.Nem csodálkozom a politikai beállítottságodon.
Ő sem volt tisztában azzal , hogy micsoda.https://www.google.com/search?q=%C3%A9n+is+cig%C3%A1ny+vagyok&client=firefox-b-ab&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=b2cekSPnsZHigM%253A%252C0hMvCV6u-0lZ_M%252C_&usg=AI4_-kT1dCZly_QaPGj46x5QqowdhlwYwQ&sa=X&ved=2ahUKEwi41p_S6NTeAhURM-wKHbpaA-EQ9QEwAHoECAAQBA#imgrc=b2cekSPnsZHigM:
Cigány nem lehet sem fasiszta sem pedig náci!Hányszor mondjam még!?Viselkedhet úgy , de akkor sem lesz az!Inkább fajgyűlölő , az lehet bárki, de maga a fogalom hogy náci vagy fasiszta , szigorúan faji hovatartozáshoz kötött!
Törölt felhasználó2018. 11. 14. 22:18
Előzmény:
törölt hozzászólás
ugyanaz a véleményed Lázárról is? Én csak annyi különbséget látok, hogy Lázár közpénzen csinálta, a nyereséget eltették, a veszteséget nem vállalták, Soros pedig a saját pénzén. Van egy közmondás.: Mindenki előbb a saját portáján seperjen.
A Fidesz rendbeteszi az országot
link