A korábbi évekhez hasonlóan 2013-ban is nagyon jól teljesített a Fidesz-közeli Közgép: több mint 90 közbeszerzésen nyertek, de a leányvállalatai sem panaszkodhatnak. A cégek, illetve azok a konzorciumok, amelyeknek tagjai voltak, több mint 380 milliárd forintot nyertek 2013-ban különböző tendereken. A Közgép nemcsak vasutat és autópályát épít, hanem radioaktív hulladéktárolókat, de megjelent az energia- és távközlési szektorban is. A cég minden évben megnövelte az árbevételét, és milliárdos osztalékot fizet ki a tulajdonosainak.
Egy rendszer lehet kb. félig komcsi, kb. félig feudális. Mint ahogy az öszvér se nem ló, se nem szamár, inkább valamennyire mindkettő. Azaz: feudálkomcsi. Az ennek tapsikolók meg nyilván feudálkomcsik. (És nem csak szamarak, hehehe...) Örülök, hogy segíthettem :)
Én adtam neked érte 1-et, de nem kívánok olyannal vitázni, aki bevándorló romákra bízza az országom, népem jövőjét.Ennyi szia!Megkaptad szerinted a tutti választ?
"Prohászka Ottokár politikailag is képviselt modern antiszemitizmusa a két világháború közötti Magyarország középosztályának gondolkodására alapvető hatással volt. Prohászka politikai nézete és egyesek szerinti antiszemitizmusa elsősorban abból a feltevésből táplálkozott, amely szerint modernitás, kapitalizmus és zsidóság összefüggő fogalmak.„Mi az antiszemitizmust nem faji, vallási, hanem szociális, üzleti reakciónak fogjuk fel” – írta már 1893-ban, majd hozzátette: – „A zsidóság fekélye csontvázzá rágta a keresztény magyar népet.” Nézetei később sem változtak. A zsidóság „sakterkezek alatt vérbe akarta fojtani a magyarságot” – fogalmazott 1923-ban, ezért nemzeti önvédelemnek tartotta a „pozitív”, azaz a keresztényeket előnybe helyező antiszemitizmust, és a liberalizmus mételyével az általa megalkotott fogalmat, a „hungarizmust” állította szembe.Prohászka már 1918 óta követelte a numerus clausust " Forrás: https://hu.wikipedia.org/wiki/Proh%C3%A1szka_Ottok%C3%A1r Büszke lehet erre a primitív parasztarcúra a magát jobboldalinak tartó feudálkomcsi csürhe :) Jól reprezentálja azt a nívót, amit az ál-jobboldaliak (valójában bigott vallási fanatikus komcsik) képviselnek. A magyarság nem akkor fog prosperálni, ha hátrafelé nyilazva jár lóháton, hanem akkor, ha olyasmi oktatási rendszert vezetünk be, mint mondjuk a finnek. (A szingapúri és dél-koreai csodákkal nem mernék példálózni, abba az elkényeztetett picsogó "magyar" hülyegyerekek beleroppannának...) Nekem sem tetszik a twitterező-facsézó konzumidióta "sablon", de ennek nem lehet valós alternatívája a szittyamagyar hülyegyerek, ami azt hiszi, hogy a Szíriuszról jöttünk meg egyéb idiotizmusok... (lásd grespik meg a többi idióta szittyát...)
A Fidesz rendbeteszi az országot
link