A korábbi évekhez hasonlóan 2013-ban is nagyon jól teljesített a Fidesz-közeli Közgép: több mint 90 közbeszerzésen nyertek, de a leányvállalatai sem panaszkodhatnak. A cégek, illetve azok a konzorciumok, amelyeknek tagjai voltak, több mint 380 milliárd forintot nyertek 2013-ban különböző tendereken. A Közgép nemcsak vasutat és autópályát épít, hanem radioaktív hulladéktárolókat, de megjelent az energia- és távközlési szektorban is. A cég minden évben megnövelte az árbevételét, és milliárdos osztalékot fizet ki a tulajdonosainak.
Mindössze annyit tettem, hogy a mondanival(ód)ótokba beletettem a liberális szót! Azt olvasod most vissza. A véleményed pedig, híven tükrözi az UNIOs média "neofasiszta" és "korrupt" szavakkal való másra mutogatását. Próbálj meg ember módjára fogalmazni, mert a szókincsed kimerült a pocskondiázásban.
"és: azzal azt az ökörséget meg felejtsd el, hogy a britek nem szavaznák kormányra a fideszt - merthogy ez csak egy fikció, aminek semmi értelme!" Az nem fikció, hogy fideszt kormányra szavaznák? Köszönöm Istenem, hogy nem vagyok fideszes.
Te is felejtsd el azt a baromságot, hogy a Fidesznek 4/5-e lenne Nagy-Britanniában, mert ez is csak egy fikció, aminek semmi értelme nincs az ég világon. Honnan tudod, hogy a Fidesz Skóciában, Walesben és az összes választókörzetben tudna jelöltet állítani? Nem tudod ugyanúgy te sem csak azt fújod a párttársakkal egyetemnben, hogy 4/5-e lenne. Felejtsd el ezt az ökörséget, álomvilágban éltek. Magyarországon van 2/3-a a Fidesznek, Nagy-Britanniában 0, azaz nulla darab képviselője van.
"...korrupt és hazugságtól sem visszariadó liberális birkák..." Ne mocskolódj, mert mindez visszahull a fejetekre, orbánszopó fidesztrollok! Hazug a vezíred, bármilyen hangerővel ordítozta is el a süket szövegét tegnapelőtt. Ugyancsak róla derült ki ország s világ színe előtt, hogy korrupt, és korrupt a rendszere, s ahogy McCain mondta, egy neofasiszta, aki Putyin ágyába bújik. Jól látják ezt odaát, a döglődő liberális demokráciákban, nem ti fingjátok a passzátszelet, szerencsére.
a kettőnek semmi köze egymáshoz igen, 4/5-e lenne a fidesznek az angol választási rendszerben - mégsem ordít itt 10ezerrel az antiorbanista kórus hogy "pfujj, GB az nem demokratikus ország ám, mert hihetetlenül torz választási rendszere és törvénye van, botrány botrány botrány!!", - és Szar-gentini sem kezdeményez ellenük semmiféle eljárást.. pedig megtehetné, hiszen GB-ban még alkotmánybíróság sincs (!!!!!), tehát akkor még sokkal antidemokratikusabb mint Magyarország, hiszen nálunk meg van! és: azzal azt az ökörséget meg felejtsd el, hogy a britek nem szavaznák kormányra a fideszt - merthogy ez csak egy fikció, aminek semmi értelme!
Kiváncsi vagyok, hogy a szavazások tisztaságára oly kényes fidesz ! Az EU-s és önkormányzati szavazásokra is tömegével hozza az Ukrán és Román bérszavazókat ?
Ha ez így van akkor ez megdöbbentő,a tartózkodást át akarják minősíteni szavazattá ami még a józan paraszti észnek is ellentmond és még Ők nevezik csalóknak a parlamentben dolgozókat. Kezd valami sci-fihez hasonlítani a dolog.
ez a Fidesz legnagyobb csele, amit mindenki benyal a téma elterelés hazugsággal körítve, visszatámadás 64,8% vagy 69%, az tök mindegy, bele se kell menni a lényeg az egyértelmü elutasításon van helyette mindenki megeszi a propagandaszöveget: - bevándorláspárti - Soros - elcsalták a szavazást - miket írnak a Facebookra a fizetett trollok - viktor az isten NEM. BUKTA VAN GYEREKEK. AZ EURÒPAI EMBEREK ÀTLÀTTAK A SZITÀN. HAZUG FIDESZ. viktor DIKTATÙRÀT SZERETNE ÈPÌTENI. Ez van.
Olvastam a szabályt és a leadott szavazatok kétharmada kell. Szerintem aki tartózkodik az nem szavaz ,éppen azért tartózkodik valaki mert nem akar szavazni. A tartózkodás az nem szavazat. Ez a véleményem mert a józan ész ezt diktálja szerintem.
romákkal amúgy mindig csak a baj van ezt tapasztalhatták most meg az EP-ben is alapvetö dolgokat nem lehet nekik megtanítani: NEM K.KILUNK ODA, AHONNAN ESZÜNK !!! EU-s pénzböl hatalmat építünk, majd nekiállunk reklamálni a pénzesbödönnél ezt hívják cigánymunkának
Csak követem a példátokat! A személyeskedéssel meg vigyázni kell, mert a liberális birkák mindent magukra értenek. Nekem nincs szükségem UNIOs diktatúrára szemben fórumon élvezkedő, Magyarországot lesajnáló cunamis örömködőknek. - Nyalogassák csak a mézes-mázos UNIOs hazugságokat, akiknek az a feladata.
Beismeres biztos nem lesz. Ovatos visszavonulas a gatterben TALÁN... Hanem ujjabb EU s seggberugas varhato....ANeppartbanis.Eldontottek befenyitik a fityiszt.8-) ;-)
A liberális birkahad is lehazudta már a holdudvarával együtt a napot az égről. Olyanon röhögnek és terjesztenek, hogy a Föld lapos. És azt is terjesztik már, hogy a semleges szavazatok nem számítanak a liberális demokráciában. De Magyarországon maguknak számolták! Politikailag is korrupt egy társaság.
A Fidesz rendbeteszi az országot
link