A korábbi évekhez hasonlóan 2013-ban is nagyon jól teljesített a Fidesz-közeli Közgép: több mint 90 közbeszerzésen nyertek, de a leányvállalatai sem panaszkodhatnak. A cégek, illetve azok a konzorciumok, amelyeknek tagjai voltak, több mint 380 milliárd forintot nyertek 2013-ban különböző tendereken. A Közgép nemcsak vasutat és autópályát épít, hanem radioaktív hulladéktárolókat, de megjelent az energia- és távközlési szektorban is. A cég minden évben megnövelte az árbevételét, és milliárdos osztalékot fizet ki a tulajdonosainak.
Azám akkor nem diktatúra volt ugye, csak történelemhamisítás! Prága engedte el a magyar vagyon fejében a jóvátételt. Arányosíthatnánk! Na meg hűségeskü az "új hazájuknak". Valami nem gömbölyű ebben a történelemben!
A legsúlyosabb militáns belga neonácikkal haverkodott össze Orbán Tusványoson A szervezetről szóló leleplező riport megjelenése után Dries Van Langenhove-t ma kirúgták a Genthi Egyetemről, ahol eddig tanult. A rektor szerint a fajgyűlölet, a szexizmus, a fegyverhasználat, és az erőszakra buzdítás nem elfogadható a számukra. Van Langenhove azzal védekezik, hogy valaki visszaélt a nevével és a fotójával a közösségi médiában, és valójában nem ő írta a lapokban idézett posztokat. L: madarat tolláról.... https://444.hu/2018/09/06/a-legsulyosabb-militans-belga-neonacikkal-haverkodott-ossze-orban-tusvanyoson
A Fidesz meghátrál, magyarázkodik a pártcsaládjának... A magyar
kormánypárt erősen elkötelezett az Európai Néppárt iránt, Orbán Viktor
miniszterelnök és Matteo Salvini olasz belügyminiszter találkozója, csak
annyit jelent, hogy vannak közös ügyei más jobboldali politikai erőkkel
is – üzente a kormány a nagyvilágnak... Emmanuel Macron francia
államfőben jelölte meg fő ellenfelét, mivel úgy gondolják, hogy az
EP-választás a migrációt elutasító nacionalisták és az EU-párti
"progresszívek" közötti nyílt politikai összecsapás lesz. Ennek ellenére
Takács szerint a Fidesz erős és elkötelezett tagja az EPP-nek, ezért
egyáltalán nem szándékozik távolságot tartani a Néppárt hagyományos
értékrendjétől. L: mi a fene?? fosunk, fosunk?? megszűnik a pénzeső, nem lesz mit lopni?? nincs már visszaszámlálás sem?? csak nehogy még a kvótarendszer is el legyen fogadva véletlenül :DDD https://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/uzent-az-orban-kormany---folytatodik-a-magyar-csurdongolo.669294.html
akkor vitázz a wiki-vel, mert ők írták, 1954-ben érvénytelenítették!! Gondolom te jobban tudod! :)) "1946. március 28-án az új csehszlovák országgyűlés visszamenőleges hatállyal törvényerőre emelte az elnöki rendelkezéseket. A Klement Gottwald vezette kommunisták 1948-as hatalomátvételével a kisebbségeket sújtó intézkedéssorozat lendülete megtört – már csak moszkvai utasításra is, mivel a keleti blokkban a Szovjetunió nem akart széthúzást. Már 1948. október 25-én biztosították a magyaroknak az állampolgárság visszajuttatását hűségeskü fejében. 1949-ben megszületett a megegyezés a csehszlovák és a magyar kormány között, miszerint Prága elengedte a 30 millió dolláros jóvátétel még ki nem fizetett maradékát a már államosított szlovákiai magyar vagyon fejében. A reszlovakizációs nyilatkozatokat csak 1954-ben érvénytelenítették."
Én úgy látom, hogy nem léteznek azok a bizonyos európai értékek, legalábbis az EU nem azok mentén szerveződik. Erre csak két példa a Benes- dekrétumok, vagy amit Orbán évek óta művelhet. Ott van Románia felvétele is, miközben elnyomták a magyar kisebbséget. Az EU kizárólag gazdasági szervezet. Így alakult és erről csak az EU tagállamai tehetnek.
Nem érvénytelenítették. A dekrétumokat az egykori Csehszlovákia mindkét utódállama, Csehország és Szlovákia is jogrendje részének tekinti. A dekrétumok összeegyeztethetetlenek az Európai Unió Alapjogi Chartájával, a szlovák parlament 2007-ben mégis megerősítette azok sérthetetlenségét.
1954-ben érvénytelenítették! az más kérdés, hogy aztán fellángolt a vita a nacionalisták felerősödésével, éppúgy mint Horthy "hőssé" nyilvánítása Mo-n! "2007. szeptember 20-án a szélsőségesen nacionalista Szlovák Nemzeti Párt kezdeményezésére a szlovák parlament összes pártja (kivéve a Magyar Koalíció Pártja) megszavazta a Beneš-dekrétumok sérthetetlenségéről szóló 1487/2007 számú határozatát. E tény tiltakozást váltott ki német, osztrák és magyar részről. A parlamenti szavazást rendkívül indulatos, magyarellenes felszólalások előzték meg. Juhász Imre az ELTE jogi karának tanára és Hahn-Seidl Alida a németországi Hunnia Baráti Kör képviselője 2012. január 12-én magánszemélyként petíciót adott át Brüsszelben az Európai Parlament illetékes bizottságának, a Benes-dekrétumokat fenntartó szlovákiai jogszabály ellen tiltakozva. Petíciójuk elsősorban arra hívja fel az Európai Unió képviselőinek figyelmét, hogy egyik tagországában, Szlovákiában még mindig érvényben lehetnek a kollektív bűnösség elvére épülő dekrétumok." -wiki
Francia külügyminiszter: Nem akarunk tovább fizetni Magyarországnak és Lengyelországnak.... Franciaország nem akar egy populista Európát finanszírozni. Minden tagállamnak joga van olyan vezetőket választani, amilyeneket szeretnének. De a mi EU-víziónk – ami közös értékek elfogadó szövetségesekről szól – nem passzol össze olyan kormányokkal, amelyek nem tisztelik a szervezet alapvető értékeit, és semmilyen formában nem érzik kötelezőnek magukra nézve a közösséggel vállalt szolidaritást – mondta Le Drian, hozzátéve, hogy ezek az országok HASZONELVŰEN TEKINTENEK AZ EU-RA, ÉS CSAK AKKOR ÉRDEKLI ŐKET IGAZÁN AZ UNIÓ, HA PÉNZOSZTÁSRÓL VAN SZÓ... Lengyelország és Magyarország ugyan vétózhatja az új büdzsét, de ezzel a két ország kormánya árthat a hazájának, hiszen ezzel instabillá és kiszámíthatatlanná válna a helyzet, és nem lehetne tervezni biztonságosan az uniós pénzekkel az országok költségvetéseiben. https://24.hu/kulfold/2018/09/05/franciaorszag_nem_fizetne_magyarorszagnak/
Az viszont kár, hogy én nem tudom kik lehettek, pedig jó lenne tudni mi a fészkes fenéért kell Magyarországról csak a lejárató és szapulásban gazdag anyagok reklámozásával észrevétetni "magatokat"! "Mondjátok" meg akkor, hogy ki vagyok, ne csak virtuális szórakozásból értetlenkedj(él)etek. Semmi mást nem tettem eddig is, csak észrevételeztem a kormányt a politikusokat és az országot megkülönböztető figyelmet. De megjegyzem ne használd a többes szám első személyben a megszólítást, mert az bennfentes információt feltételez. A linkelésekkel meg bánj óvatosan, és kerüld a hazugságot is tartalmazó "tényeket"! Hamarabb kiderül, mint gondolni lehetne!
Felesleges lopással gyanúsítanod bárkit is! Ez egy alapítvány egyszerűsített éves mérlege! Az, hogy mit akarsz ezzel kezdeni, azzal te tartozol magyarázattal. Nekem küldhetsz ezer ilyent akkor sem lesz közöm hozzá! Ha nem fogadod el a beszámolót , talán van lehetőséged megfellebezni? Ha meg másra szeretnéd felhasználni, nem akadályozhatlak meg benne! - DE: akkor már lesz véleményem a véleményedről!
#4747-hszbe írtam valamit, te nem hitted el, erre küldtem #4752-t, ez minden! te pedig hitetlenkedsz, jogod van hozzá, nem tartozol semmilyen magyarázattal!!! végül is nem te lopod lóvét!! :)) (csak egyetértesz vele)
Te nem híreket magyarázatokat vársz, hanem konkrét számokat. Itt vannak. Gondolom nem szorulnak magyarázatra egy ekkora zseni számára. De ha mégis, nézd a negatív számokat.
A Fidesz rendbeteszi az országot
link