A korábbi évekhez hasonlóan 2013-ban is nagyon jól teljesített a Fidesz-közeli Közgép: több mint 90 közbeszerzésen nyertek, de a leányvállalatai sem panaszkodhatnak. A cégek, illetve azok a konzorciumok, amelyeknek tagjai voltak, több mint 380 milliárd forintot nyertek 2013-ban különböző tendereken. A Közgép nemcsak vasutat és autópályát épít, hanem radioaktív hulladéktárolókat, de megjelent az energia- és távközlési szektorban is. A cég minden évben megnövelte az árbevételét, és milliárdos osztalékot fizet ki a tulajdonosainak.
Engem tudod mi érdekelne, a köpcös valami olyat mondott, hogy a mostani ciklus végén 16 évnél tartanak, a rendszerváltás után 16 évig voltak a komcsik, most érik be öket. De egy sport embernek ennyi nem elég, ezért megint gyözni kööö. Tehát a 16 év komcsi, hogy jön ki? Horn ciklus 4, Megyó ciklus 4, Gyurcsány ciklus 4 mi a másik 4 év? Már komcsinak számít újbeszélben az Antal kormány is?
Az utolsó távozó majd lekapcsolja a villanyt, embör, a szakképzett munkavállalók jelentős része, a jövő potenciális gazdasági ereje külföldre ment, ezért nincs munkaerő! Ha lenne kedvem kikeresném, h mennyien dolgoznak, ebből mennyien a közigazgatásban, melyek azok a kis trükközések, amivel a rendszert módosította a kormány, hma statisztikában lévő adatok még nagyobb foglalkoztatást mutassanak. De a tények nem győznek meg, így sok értelmét nem látom. A híveket nem lehet számokkal meggyőzni. Lassan elérjük a teljes foglalkoztatást, sőt ha hihetünk a kormánynak 100 % fölé is fogunk menni! Hajrá!
na ezzel én pl. tökéletesen egyetértek, főleg ami 1990-2000 történt!!!
Törölt felhasználó2018. 07. 29. 21:20
Előzmény:
törölt hozzászólás
+ Az a baj, hogy nagyon gyengék a magyar cégek. Gyakorlatilag 1990 óta nem létezik magyar ipar. Én azt látom, hogy megpróbálják feltámasztani. Nem vagyok biztos benne, hogy sikerülni fog.
A román közigazgatási kódex magyarságnak kedvező rendelkezései ellen tüntettek Bukarestben... A
román parlament által július elején megszavazott közigazgatási kódexnek
a romániai magyarok számára kedvező rendelkezései ellen tüntettek a
székelyföldi románok érdekeit védő szervezetek vasárnap Bukarestben.... L: ezt eredményezi Orbán politikája, nacionalista dumája többek közt... http://propeller.hu/nagyvilag/3366825-roman-kozigazgatasi-kodex-magyarsagnak-kedvezo-rendelkezesei-ellen-tuntettek?
Rendben van megkövetlek! Akkor most mondjál valami szép eredményt! Gondolom a 9év alatt csak összejött valami! (a kerítés nem ér, az Vona ötlete volt :))))
És azt természetesen te döntöd el, hogy ki lát tisztán, ugye? A legjobb vita az, ahol mindenkinek ugyanaz a véleménye, nemde? :) Én mást gondolok, mit te, de nem sértegetek és nem mínuszolgatok senkit, nem mintha ez utóbbi kicsit is érdekelne. Azt próbáltam ma megértetni veled, hogy nem mindenki bólogató János, aki látja a Fidesz eredményeit. Látom a károkat is, amiket okoztak. Csak pont azokat nem említitek. A demokrácia és a sajtószabadság felszámolását, az intézményesített lopást. De vannak eredményeik is és azok tagadása komolytalanná teszi az érvelést. Fekete-fehérben látni még sohasem vezetett jóra. És ne nevettessétek már ki magatokat azzal, hogy milyen szarul élnek itt az emberek, mert az életszínvonalat lehet mérni mutatókkal, és nem ez következik belőlük. Komolyan gondolom, hogy kellene egy épkézláb ellenzék, de nincs. Amit a baloldali kormányok előadtak, azzal saját magukat számolták fel.
A Fidesz rendbeteszi az országot
link